Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sahibindende ki fiyatlara aldanma çok şişiriyorlar niyetine gir bulursun temiz ve ucuz bi cbr. küçük falanda deme tam idealdir al bi cbr keyfine bak gayette güzel durur altında.

@gökhans16cbr

bende 4 silindir sesinden sonra o sesi seviyorum hele exup devreye girdikten sonra sinek vızıltısı gibi çıkan sese hayranım. ahh aprilia ahh

boy:1.75 kilo :95 nası küçük görünmesin altımda:salut:

arkadaşım daha 460 kmde bide 85 kilosun 120 130 rahat çıkıyor diyosun ben 120 çıkmak için kendimi yırtıyorum bide 60 kiloyum düz yold 130 a çıkamıyorum nedense

selam dostlar.. ist.doğu&batı motor bugün bana sms yollamış aktarmak istedim belki faydası olur yeni cbr alacaklara :)

şok kampanya :) CBR125 peşin fiyatına 6000tl olup kredi kartına sadece 2000tl peşinat ile vade farksız 10 taksit yada uygun kredi koşullarıyla sizleri bekliyor... demiş :)

1.81 boy 60 kilo avatarımda nasıl durduğu görünüyor çokta kötü değil :) düz yolda 130 bazen geçiyor (rüzgara göre) bayır aşağıya 150 ye yakın :) ama arka dişlim ufak biraz orjin değil :) zaten 1. Vites 50 2.vites 90 3. Vites 125 km redline :)

belki yapmışsındır ama, filtreleri(yağ-hava) bi kontrol et gerekirse değiştir, zinciri de bi kontrol et, yağını bir süre daha sık değiştir, bujiyi de değiştir, egsoz ne durumda orjinal mi bilmiyorum ama tıkanmış olabilir o da çok tutar motoru, bunları yaptıktan sonra farkı göreceksin belkide yaptın biliyorsun, bir süre sakin kullan birkaç yağ değişimi kadar, ondan sonra tekrar sıkmaya başla zamanla açılması muhtemel inşallah başka bir sorun çıkmaz motorunda

belki yapmışsındır ama, filtreleri(yağ-hava) bi kontrol et gerekirse değiştir, zinciri de bi kontrol et, yağını bir süre daha sık değiştir, bujiyi de değiştir, egsoz ne durumda orjinal mi bilmiyorum ama tıkanmış olabilir o da çok tutar motoru, bunları yaptıktan sonra farkı göreceksin belkide yaptın biliyorsun, bir süre sakin kullan birkaç yağ değişimi kadar, ondan sonra tekrar sıkmaya başla zamanla açılması muhtemel inşallah başka bir sorun çıkmaz motorunda

arkadaş cok haklı muhakkak senın motoru tutan bişey var yoksa ölü cbr 110-120 yapar yokuş aşagı falan bence git saglam bi ustaya baktır:cat:

adsztd.jpg

buda benim 1.84 boy 75 kiloyum gayet mutluyum :)
tek sorun üstüne kapanırken oluyor uzun yolda ozaman küçük geldiğini hissedebiliyorum.gerek vites atarken gerek dirseklerimin konumu itibariyle de zaten racing zahmetli bir tür.
bunları kabullenmek gerekiyor.

Benım satma sebebım de kuçuk gelmesı dıyebılırım :) Gursus bu aralar çok gozukuyon forum da tatıldesın dıye mı? :)

cbr 125 de koltuk altı bagaj varmı?

varsa içi küçükmü açıklarmısınız:silent:

Uploaded with ImageShack.us

14600 km cbr motorum satılıktır. Hava filitresini ve bujisini ve yağını yeni değiştirdim. Kesinlikle yüksek devirde kullanılmamıştır. Arka lastik Pirelli MT 75. Düz yolda 140 km ben gördüm daha da zorlamadım. 4100 fiyatı MT'ye özel 3850 TL.

İlgilenenler özelden mesaj atabilir...

Bi cbr125 bukadar yakışır birisine :cat: hayırlı satışlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------

benim bagajda da aynı arkadaşın dediği gibi eldivenler ve sigaram var bagaj dolu :)

Benim bagajımda bir yarım lt benzin bir sinyal bir bere ve maske durur hep :)

:cat:cevaplarınız için teşekkür ediyorum.:cat:

birkaç sorum daha olacak;kaskları hep yanımızdamı taşıyıcaz motorun biyerine filan kilitlenmiomu,
bide motorda alarm filan varmı,
kaç litre benzin alıyo ve full depoyla kaç km gidiyo
bunlarıda açıklarsanız çok memnum olurum:silent:

motorda alarm yok sen takarsan olur, kaskları yanında taşıyacan, motorda kilitli kask askısı var ama kaskın bandını kesip alıyorlar, 10 litre benzin alıyor kaç kilometre gidiyor onu ben denemedim henüz... arkadaşlar muhtemelen yazmışlardır ama yine müsait olduklarında cevap verirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar