Selam arkadaşlar, GİDON PAD tasarımı hazır, neredeyse 2.5 saat sürdü ölçüm ve çizim gerçekten öyle göründüğü kadar kolay değilmiş.Basıma girdi yalnız biraz sıra durumu olduğu için önümüzdeki hafta teslim alacağım. Fotodaki tasarım bilgisayar ekranından çekildi. Basımı bittiğinde göründüğünden daha mükemmel olacağına eminim. Standart etiket yerine, üstüne 2mm lik yağmura %100 dayanıklı şeffaf silikon dökülecek. Hyosungsourcede 25tl + kargo, yurtiçinde ise bazı yerlerde 50tl ye satılmasını protesto etmek için, hepimizin ihtiyacı olan bu gidon padini yaptırmaya karar vermiştim. Bana kesin maliyeti hepsinin basımı bittiğinde belli olacağı için kesin satış fiyatımı söyleyemiyorum lakin tahminen 15tl den filan satacağımı söyleyebilirim. Daha aşşağısı olabilir ama yukarısı olmaz sanırım. Umarım fiyat pahalı gelmez sizlere. Alah utandırmasın, satışlar iyi giderse motorumun eksiklerini tamamlarım bende sayenizde...
GT250R sahibi olmayanlarıda düşünerekten 25 adette sadece HYOSUNG yazılı olanını bastırıyorum.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
05.02.2011 CUMARTESİ, BANA AİT S&T İÇİ BOŞALTILMIŞ EKSOZA AİT SES :bounce:
[YT]UCnXY9CwiMc[/YT]
GT250R sahibi olmayanlarıda düşünerekten 25 adette sadece HYOSUNG yazılı olanını bastırıyorum.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
05.02.2011 CUMARTESİ, BANA AİT S&T İÇİ BOŞALTILMIŞ EKSOZA AİT SES :bounce:
[YT]UCnXY9CwiMc[/YT]