bu motora bakınca cbf yi gözüm görmüyo valla:mrgreen:
azmı cbf ybr tokatlardım :mrgreen:
inş ya her gün bakmaktan gına geldi bide kış yani fiyatlar bu ustune koy 500 daha sıfır al mıllet sasırmıs.gecıs motorum olmıycak olsa hıc ugrasmam sıfır alırım hemen.2008 model 22binde motara 4binlira istiyor kafası guzel arkadasın heralde bıde pazarlıkla 4bıne ındıalternatıfı olsa su cbrın gıdıp alıcam cbf150 yda ybr 125 te ıstemıyorum her kose basında kurye motoru
ne alıcam bılmıyorum bu gıdısle
cıbırdan şaşma kardeşim bence ben cok gayet memnunum içimden gelmıyor satmak ama hevesimi aldım daha ilerisi tehlike arabaya geçicem ben cok hevesle bindim görüntüsü rengi yeter cok dikkat cekiyor be alet nede olsa Honda Hayat ondasende gönlüne göre bulursun yaza var daha hayırlısııı...
resmini koyamıcam şimdi upload link ver bilmemne uzun iş
08 çıkışlı 7400 kmde repsol
resmini koyamıcam şimdi upload link ver bilmemne uzun iş
08 çıkışlı 7400 kmde repsol
cıbırdan şaşma kardeşim bence ben cok gayet memnunum içimden gelmıyor satmak ama hevesimi aldım daha ilerisi tehlike arabaya geçicem ben cok hevesle bindim görüntüsü rengi yeter cok dikkat cekiyor be alet nede olsa Honda Hayat ondasende gönlüne göre bulursun yaza var daha hayırlısııı...
satılıkmı:mrgreen:
evet, teslimat 2013 yılına
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
casillas, motor yağı olarak castrol power 4t 10w-40 mı kullanayım ben... böyle bi muhabbet yaptık ama kaçıncı sayfada kimbilir![]()
Cıbırcılar nerdesiniz? Kaçgündür kimse yazmıyo.
Hadi herkes cbr 125'inin modelini, kilometrsini yazsın varsa fotoğrafını yüklensin. Topic şenlensin biraz.

maşallahı var tabanı düz bassın
dikkatimi çekti de ön lastik orjinal galiba memnun musun?!? ben ikisini de değiştirmeyi planlıyodum ama gerek yok mu ki
bırak bu işleri ya Çakma Motorcu seni :queen::queen:
Mesajda cıbırcılar dedik gt'ciler gelmiş topiğe:cherry:
[/URL]
tabi senin yanında çakma kalıyoruzseneyede geçersin 600luğe hani çakma motorcu değilsın ya
![]()