Evet Taraş'ta baya bi malzeme var.En iyisi yarın oraya bi uğramak.
arkadaşlar sıfır comet mi gv250 mitarzları çok farklı ama yeni bir heyecan aramaya başladım, motorumu takasla değerlendirebilirim, boy 1.67m kilo 80 kg şu an
chopper'cı mı olsam naked alıp her yola korkmadan vursam mı
dağa bayıra çıktığımız yok ama kırsal bölgelere gezilerde illaki giriyoruz...
bende biraz güneş görünce atlayıp motorla dolanıyorum,işlerimi motorla gidip gelerek hallediyorum özlem gideriyorum ..pantolon ve mont olduğu için soğuk çok etkili olmuyor ama ellerim fena donuyor yaw...kışlık deri eldivenim olmasına rağmen parmaklarım fena üşüyor
aekadas sen playstatoncı emrahı tanıomusun?dogru sölüyosunuz bence en az akdeniz kadar izmirdekilerde sanslı izmirde kış pek fazla olmaz çok çok bir ay kuru soguk olur fazla kışı uzun sürmez izmirin
aekadas sen playstatoncı emrahı tanıomusun?
buarada motorun yandaki kapaklarından birini düşürdüm bu koltuk kilidinin oldugu kapak neren temin edebilirim acaba?
buarada motorun yandaki kapaklarından birini düşürdüm bu koltuk kilidinin oldugu kapak neren temin edebilirim acaba?
ewet tanıyorum ama ben seni tanıyamadım :bounce:
Kuralkan'da var. kuralkan.net'ten sipariş verebilir ya da servise sipariş verdirebilirsin. Fiyatı 45 TL

Herkese merhaba arkadaşlar 2 şubat günü 2005 model bir gv250 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Motosiklet aşkı kar kış mesafe tanımıyor. :queen: Ankaradan kalkıp karlı dağları aşıp istanbul civarından motoru alıp geldik. fotoları ve ayrıntıları daha sonra ilave edeceğim görüşmek üzere...
hazır mesaj yazmışken birde foto yükleme denemesi yapayım :wiinkk:
Uploaded with ImageShack.us
ya gecen oturduk askerlik muhabbetleri anlattınız ya benim motor orda diildi haniii...
arkadas çok tesekkurler tuzluymus ama 20 lira die dusunuodum ben:S
Herkese merhaba arkadaşlar 2 şubat günü 2005 model bir gv250 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Motosiklet aşkı kar kış mesafe tanımıyor. :queen: Ankaradan kalkıp karlı dağları aşıp istanbul civarından motoru alıp geldik. fotoları ve ayrıntıları daha sonra ilave edeceğim görüşmek üzere...
hazır mesaj yazmışken birde foto yükleme denemesi yapayım :wiinkk:
Uploaded with ImageShack.us
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kardeşim ama iyi cesaret valla ankaradan çıksen bu karda istan buldan motor al valla resimler varsa bir an önce yükle merak ettim biz burda izmirde kuladan öteye gecemiyolar kardan dolayı.