Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hazer arkadaşımızı bende tebrik eder, birlikteliklerinin sadece bu dünya ile değil cennettede devam etmesini dlerim..
vesselam..

Arkadaslar herkese selamlar. Gecen gun gv250 mi izmirden bir arkadasa satmış bulunmaktayım. Bilgi paylaşımlarınızdan selam sabahlarınızdan dolayı herkese tesekkur ederim. Yolu Bodrum a duşeni mutlaka beklerim. Esenliklerle ..

Onder ONEN
[email protected]

arkadaşlar herkese iyi akşamlar..

ya canan abi valla bende bir anda tahrik oldum ve bişiler diyemeden geçemeyeceğim.şu "nopolice" denen arkadaş kanımca 17-19 yaşlarında belki daha küçük de olabilir, ilk defa ninja alma sevdasına girmiş ve gözü başka bişi görmeyen motorsikletlerle ilgili kıt bilgileri olan yada hiç olmayan,daha hangi sayfayı taciz edip de kendini kötü anımsattıracağı hakkında en ufak bir bilgisi olmayan sadece ve sadece genç,kanı deli gibi akan ve aktığı zamanlarda da etrafında polis olmasını istemeyen biri galiba :p:mrgreen: ben onu anladım şahsen :)

bu arada hemen devam edeyim heeeayyyt hakan be sende evlendin ve motor=özgürlük=serbestlik kavramını bizim gibi çoğu zaman iç çekerek yaşamaya ve yaşatmaya başlayacağın bir döneme girdin :p şaka bir yana..Allah bir yastıkta ağız tadıyla sağlık mutluluk ve esenlikler içinde kocatmayı nasip etsin.hayırlara vesile etsin inşallah.

diğer arkadaşlar için ise anlatılan şekilde marş basma sıkıntım bende olmadı ama olma ihtimaline karşı dikkat kesildim ve takip ediyorum...tüm arkadaşlarıma saygılar ve sevgiler..:rendeer:

Yaz sıcağında (30 derece) İstanbul-Çanakkale-İzmir-Bursa-İstanbul (toplam 1250 Km) gezimi iki gün içinde yaptım. En ufak bir sorun yaşamadım. Forumda tek seferde çok daha fazla yol yapanlar da var ama hatırladığımda kadarıyla yazın değildi. Ama motorumuzun sıcakla bir sorunu olmadığını hatta abartıp sıcakken daha performanslı olduğunu bile söyleyebilirim.

bakalım gorelım kahramanmarastan cıkıp sahıl kenarından o sıcaklar bazen urkutucu olucak

Motoru alan soluğu izmirde alıyo heralde.:)
Bu yaz kısmet olursa ben de izmire doğru 3-4 günlük bir gezi yapmayı düşünüyorum.
:) yalan yok hep ızmırı gormek ıstemısımdır ıns bu sene basarabılırım

Yanlış hatırlamıyorsam başlığımızın eski üyelerinden Selka, Antalya dan Şanlıurfa ya kadar (daha da uzakğa olabilir) bir gezi yapmıştı eşi ile birlikte. Bu gezi de yazın yapılmıştı. Malum, bahsi geçen bölgeler Türkiye nin en sıcak bölgeleri. Bir sorun yaşamamıştı. Başlığı aratırsanız gezinin bütün detaylarını bulabilirsiniz.

Ben şu başlığı buldum ;
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-adana-hatay-kilis-g-antep-s-urfa-gezisi.html

tesekkurler verdıgın bılgı ıcın

Merhaba Bektas46;
İnşallah başarırsın,hayalini kurmak işin %50'sini başarmak demektir. Ben daha uzun bir gezi yaptım, yaklaşık 3.000 Km.lik. Ama havalar biraz soğuktu. Aşağıda vereceğim linkten gezimi görebilisin.
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/82733-taavandan-teeekirdaga-3-000-km.html#post2190492

Canan Hocam;
Aklı sadece iki motorun birbirini geçmesine yeten birisi ile muhatap olmana bile değmez. Herkese selamlar...

acoskun motorumuzun renklerı aynı :) ılgımı debrıyaj ve fren yerlerındekı siperler dıkkatımı cektı nerden temın edebılırız

hazer rabbim huzurlu ve mutlu bır evlılık versın

kazasız belasız surusler

Son düzenleme:
Motoru çalıştırırken ara sıra marş sanki hiç elektrik gelmiyormuş gibi basmazdı ve bende kontağı kapatıp açardım. Bugün aslında marşın 2 saniye geç bastığını farkettim. Marş butonuna basılı tutuyorsun 2 saniye sonra marş basmaya başlıyor. Motor sürekli böyle değil, bazen yapıyor.

Benzer bir durum yaşayan varmı?

Bu bende de oluyor.Ama motor çalışıyorken trafikte benim yüzümden stop ettikten sonra marşa basıp çalıştırmak istediğimde sanki elektrpnik aletlerin fişi çekilmiş gibi motorda hiç çalışma-hırhır etme falan olmuyor sanki aküsü sökülmüş gibi.Birkaç defa kontağı aç-kapa,motor stobu aç-kapa yapınca marş basıyor ve bir anda basıyor.Ayrıca şunu da anladım ki soğuk havalar bizim motorlara göre değil.Soğukta jikle sonuna kadar açıkken bile 2 marştan önce çalışmıyor.

Birde arkadaşlar forumda görmüşsünüzdür Mt İstanbul Cruiser kulübü kurmaya çalışıyoruz.İstanbul'da oturan ve toplanmak isteyen gv'ciler;her cuma toplanıyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...-kullanicilari-bulusmasi-21-ocak-11-cuma.html

Bu bende de oluyor.Ama motor çalışıyorken trafikte benim yüzümden stop ettikten sonra marşa basıp çalıştırmak istediğimde sanki elektrpnik aletlerin fişi çekilmiş gibi motorda hiç çalışma-hırhır etme falan olmuyor sanki aküsü sökülmüş gibi.Birkaç defa kontağı aç-kapa,motor stobu aç-kapa yapınca marş basıyor ve bir anda basıyor.Ayrıca şunu da anladım ki soğuk havalar bizim motorlara göre değil.Soğukta jikle sonuna kadar açıkken bile 2 marştan önce çalışmıyor.

Birde arkadaşlar forumda görmüşsünüzdür Mt İstanbul Cruiser kulübü kurmaya çalışıyoruz.İstanbul'da oturan ve toplanmak isteyen gv'ciler;her cuma toplanıyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...-kullanicilari-bulusmasi-21-ocak-11-cuma.html

senın kontak yada marş dugmesınde bır temassızlık var derım ıstersen detaylı bır baktırmalısın.oksıtlenmeler baslamıs olabılır.

bu bahsettiğiniz kontak basmamalar vites boştaykenmi oluyor yoksa motor viteste,debriyaj sıkılıykenmi oluyor....benim motordada vitesteyken debriyaj sıkık vaziyette jetonu düşmüyo ve marş basmıyor...ya boşa alıyorum yada debriyajı bırakıp ileri geri yapıp tekrar debriyaj sıkıp marş basıyorum

bu arada iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim timoti,bektaş ve ilker

Benimki vitesteyken yapıyor herzaman değil tabi bazen. debriyaj tam sıkılı iken mesela hafif salıyorum sonra marş basıyor.

Benimki vitesteyken yapıyor herzaman değil tabi bazen. debriyaj tam sıkılı iken mesela hafif salıyorum sonra marş basıyor.

Herkese selamlar,

şindik biliyorsunuz vitesteyken zaten çalışmıyor motor. Birinci viteste debriyaj sıkılıyken takılıyorsa müşüre bakmak lazım. Boştayken arada takılıyor düğmelerle oynayınca geçiyorsa ben oyumu oksitlenmeden yana kullanıyorum (kornada yaşadım benzer birşey). Çözüm mucize sıvı wd40 bence, düğmelerin etrafına güzelce sıkın. Düğmeleri açın kapayın, açın kapayın biraz bekleyip yağı temizleyin. İyi akşamlar.

Benim motorun marş butonunda sorun olmadığını biliyorum çünkü boşta iken herengi bir takıntı yapmıyor.Bugün debriyaj kolunun içinde küçük bir buton var kablo falan geliyor oraya ondan şüpeleniyordum zaten.Debriyaj kolunu söküp(komple değil üstteki vidasından) içindeki butona kontak sprey sıktım güzelce temizledim ondan sonra defalarca denedim ve bir daha takıntı yapmadı yani sorunum çözüldü.

Herzaman vites boştayken çalıştırırım ayrıca yan ayak switch ide devre dışı bende.Dolayısıyla sorun marş switchinde gibi gözüküyor.

arkadaslar bır sorum olucak egzoz seslerımızı tartısalm nasıl sızınkıler aralıklı mı ses gelmekte yok tok bır ses mı gelmekte bazen dusunuyorum neden bu sekılde dıye.

arkadasımda enjeksıyonlu gt250 var bılıyorsunuz motorları uc asagı bes yukarı bırbırlerıne yakın...aynı egzoz sesı onda da hıssettım ??

arkadaslar bır sorum olucak egzoz seslerımızı tartısalm nasıl sızınkıler aralıklı mı ses gelmekte yok tok bır ses mı gelmekte bazen dusunuyorum neden bu sekılde dıye.

arkadasımda enjeksıyonlu gt250 var bılıyorsunuz motorları uc asagı bes yukarı bırbırlerıne yakın...aynı egzoz sesı onda da hıssettım ??

aralıklımı yoksa tokmu derken ne anlatmak istediğini anlayamadım fakat ben aldığımda tek eksozun susturucusu sökülmüştü bende yüksek sesten rahatsız olduğum için tekrar susturucu yaptırmıştım

merhaba arkadaşlar bende yeni gv 250 aldım hatta formdan 35önder48 rumuzlu önder arkadaşımızın motoruydu egsoz sesi bi garib sordum egsozun son susturucu tıpasını çıkarmış kimine göre iyi ses ama bence orjinal sesi daha güzel tok bence tavsiye etmiyorum bilginize

merhaba arkadaşlar bende yeni gv 250 aldım hatta formdan 35önder48 rumuzlu önder arkadaşımızın motoruydu egsoz sesi bi garib sordum egsozun son susturucu tıpasını çıkarmış kimine göre iyi ses ama bence orjinal sesi daha güzel tok bence tavsiye etmiyorum bilginize

hayırlı olsun..Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar