Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yuvarlak far takmışlarda fazla yakışmamış gibi altınada yamaha logosu parçasını takması lazım içi dışı çıkmıs ön tarafın

Senınkı guzel hacı bosver yuvarlagı.

bi süreden sonra sıkılıyor insan. sen demedınmı hepimiz apaçiyiz diye :cherry:ben yatıyorum iyi geceler yarın akşam herkes burda olsun güzel sohbet oluyor recai sende gel unutma La xD şu sayfayı 1000 yapalım 800 lerde kaldık bn foruma üye oldugumda 700 lerin basındaydı fazla ilerleme olmamış

Son düzenleme:
bu benim motorun ön sperliği
salcano5.jpg

biri de benim motorun aynısına yamaha ybr siperliği takmış sizce yakışmış mı
karav.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------

arkadaşlar birde ben benim motorun dışına biraz değiştireyim diyorum koltuğunu kaplatmayıda düşünüyorum renk olarak ne yaptırsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------

arkadaşlar konuşalım dediniz kimse yok :(

evet abi sadece yazılar kalmış oluyor her yeri aynı oluyor o zaman aşya yukarı

dıştan bakınca aynı ama sanzumanı açıp bi iincelemek lazım senin motorun....krank krank balansörü aynımı.... grup dişlileri aynımı..karbüratörürn bir kaç fotosunu atarmısın buraya....

Abiler biraz gezeyim dedim km teli koptu :) Bende gittim ustadan 15 tl ye aldım ustunde jıangshe yazıyordu iyimidir ?

dıştan bakınca aynı ama sanzumanı açıp bi iincelemek lazım senin motorun....krank krank balansörü aynımı.... grup dişlileri aynımı..karbüratörürn bir kaç fotosunu atarmısın buraya....

abi karburatör farklı ama 2004 model ybr lerin karburatöründen büyük pistonu
salcano1.jpg

ama ben biraz kurcalamayı sevdiğimden orjina karburatörünü bozdum şuan üzerinde cg 150 karburatörü var onunda memesi ufak kaldığından zorlanıyordu gitmekde memesini değiştirdim şuan iyi hem yakıt yönünden hemde çekiş yönünden memnunum
buda benim motorun yandan görünüşü
salcano4.jpg

Abiler biraz gezeyim dedim km teli koptu :) Bende gittim ustadan 15 tl ye aldım ustunde jıangshe yazıyordu iyimidir ?

benim motorun markası hemde jianshe çinde ybrnin yapıldığı fabrika iyidir yani

Son düzenleme:

çok para bende rialliniki var...yedekte duruyor.. bende 12 gibi kaynarca yapayım dedim kendimi fsm köprüsünde buldum... kaynarca evime 3 km dedim e5 e ineyim orda bir kurye ile kapışarak baktım fsm ye kadar gelmişim..eve gireli 30 dakka aanca oldu.... buz gibi hava....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------

maskimum surat ney... ybr göstergesi ile aYNI değerleri gösteriyormu.. yoksa cbf göstergesi gibi 10 km farkmı atıyor...( cbf 150 ve bir çok çinli ibresi fazla gösteriyor)

Bi çin işi var dedi birde bu var dedi bende iyisi olsun dedim çıkardı poşetinde jianshe bızım motorun kadroda yazan uretıcı cıkdı orjinalle aynı birde on teker gevşemiş :queen: İşcilik almadı işte zaten herzaman gidip geldiğim beraber sökdük :)

çok para bende rialliniki var...yedekte duruyor.. bende 12 gibi kaynarca yapayım dedim kendimi fsm köprüsünde buldum... kaynarca evime 3 km dedim e5 e ineyim orda bir kurye ile kapışarak baktım fsm ye kadar gelmişim..eve gireli 30 dakka aanca oldu.... buz gibi hava....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------

maskimum surat ney... ybr göstergesi ile aYNI değerleri gösteriyormu.. yoksa cbf göstergesi gibi 10 km farkmı atıyor...( cbf 150 ve bir çok çinli ibresi fazla gösteriyor)

abi kmsi ybr ile aynı gösteriyor çünkü şundan biliyorum geçen 2 ybr ci arkadaşla gezmeye gitmiştik gelirken dayadık motorları yani bastık az meyil vardı benim motor 118-120 ye zorla çıktı arkadaşa sordum bende 120 ile gittim dedi yan yanaydık ondan biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar