bir kaç kez sevpadan fiyat aldım fiyatları pahalı gibi geldi.geçen gün yolda kaldım,motoru en yakın nautilus avmnin karşısındaki kanuni servisine götürdüm.adamlar bobin değişecek dediler.bende motoru bıraktım aksam alacagımı söyledim.aksam gittiğimde bobinin soketinin çıktığını söylediler değişmesine gerek yokmuş,3 5 at yeter dediler.. yani isteseler bobinin parasını alabilirlerdi.bide efendi adamlara benziolardı,bakım için tekrar oraya götürmeyi planlıyorum o yüzden bir fiyat araştırması yapayım dedim..bu arada o servisi tanıyan bilen varmı (""bay motor"") ??
sevpanın fiyatları gerçektende pahalı ama güvenilir olduğunu düşünerek ve evime de uzak olmasına rağmen hep oraya gidiyodum ama son yaptıklarından sonra sokağından geçmedim, kimseyede tavsiye etmem.
bu gittiğin yer ise dürüst birine benziyor, yoksa çok rahat alırlardı paranı.
tulgacan da büyük ihtimal nurdoğan ustayı tavsiye edicek, bende oraya gidiyorum. ki ben niye bu kadar zaman nurdoğan ustaya değilde ismet ustaya gittim anlamıyorum. 3 kat fiyat farkı var hemde nurdoğan usta daha iyi yapıyor. misal tüm zatların problemi olan arka fren tutmaması, sürekli boşalması artık yok bende. 2 aydır arka frenin vidasını 1 milim sıkmış değilim. vsvs. kısacası iyidir, tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum, benim zat 2250 km oldu, rodaj olayı tamamlanmışmıdır sizce birde 80 km hızı geçince motor yağ kaçırıyor biyerden 80 i geçmessem bi problem yok bilgi verirseniz sevinirim
rodajın tamamlanmış olması lazım, artık normal bi şekilde kullanki motorun performansı düşmesin.
yağ kaçırması ise yüksek devirde ısınan yağın incelmesi ile alakalı olabilir. kısa vadede bir numara kalın yağ konularak çözülebilir ama en sağlıklısı keçe conta filan baktırmak.