- Konu Yazar
Arkadaşlar cahillik başa bela...bugün ziyaretime arkadaşlarım geldi...çay çorba derken net cafesi olan Hamdi arkadaş wıreless açık mı diye tesadüfen sordu...malumunuz vdsl2 ye geçtim...modemde anteni görünce öylesine sordu...
Babaci Coşkun arkadaşım da cebinden bi bakayım deyip Wırelessımın açık olduğunu söyledi...
Modem ayarlarına girince birde baktık ki benim wıreless açık ve onlıne 3 tane kan emici var iyimi...:queen:
net kafe çalıştırıyormuşum haberim yok...
ve ilk eleman benim wırelesse şifre bile koymuş...İstanbul 34 yapmış...
diğer iki sülük bu şifreyi de kırıp onlarda enayi bağlantısından takılıp dururlar...:cherry:
neyse kahramanım Hamdi wırelessi kapattı bende rahatladım...düşünsenize benim kota boru hattından 3 delikle delinip yalan oluyormuş...ben mankafa bu olayı hayatta farketmezdim...
iyi ki varsın Newceri...iyi ki varsın sevgi kelebeğim...:cherry:
bu kadar teknolojiyi istemezük...vayrıls benim neyime...
ale:
Babaci Coşkun arkadaşım da cebinden bi bakayım deyip Wırelessımın açık olduğunu söyledi...
Modem ayarlarına girince birde baktık ki benim wıreless açık ve onlıne 3 tane kan emici var iyimi...:queen:
net kafe çalıştırıyormuşum haberim yok...
ve ilk eleman benim wırelesse şifre bile koymuş...İstanbul 34 yapmış...
diğer iki sülük bu şifreyi de kırıp onlarda enayi bağlantısından takılıp dururlar...:cherry:
neyse kahramanım Hamdi wırelessi kapattı bende rahatladım...düşünsenize benim kota boru hattından 3 delikle delinip yalan oluyormuş...ben mankafa bu olayı hayatta farketmezdim...
iyi ki varsın Newceri...iyi ki varsın sevgi kelebeğim...:cherry:
bu kadar teknolojiyi istemezük...vayrıls benim neyime...