Birçok Allah'ın kulu kırıpta girebilir, hatta kırmak gibi bir durumda söz konusu değil, MAC Cloning ile bu iş çok basitçe çözülüyor dostum.
Unutmamak lazım ki her zaman girilcek bir kapı bulunur...
girilecek kapı bilene çok...
ama mac filteri kırmak zordur...
şifreye benzemez...
WEP şifrelemesi linux işletim sisteminde çalışan birkaç program ile 3 veya 4 saniyede kırılır. Linux ve gerekli programların yüklü olduğu bir usb boot disk ile çocuk oyuncağı. Ancak WPA2 öyle değil. Brute force attack denen yani tek tek şifre deneyen bir yöntemin dışında kırmak pek de kolay değil. Kırılır elbette ama laptop la yapılacak iş değil ve çok zaman alır.
Bir diğer etkili yöntem ise wireless erişim noktanızın yayın gücünü düşürmektir. 30 metrekare bir oda içinde wireless kullanıyorsanız, wireless gücünü münümum'a indirebilirsiniz, bu durumda yayın konu komşuya ulaşmaz, dolayısıyla kıramaz.
Arkadaşlar cahillik başa bela...bugün ziyaretime arkadaşlarım geldi...çay çorba derken net cafesi olan Hamdi arkadaş wıreless açık mı diye tesadüfen sordu...malumunuz vdsl2 ye geçtim...modemde anteni görünce öylesine sordu...
Babaci Coşkun arkadaşım da cebinden bi bakayım deyip Wırelessımın açık olduğunu söyledi...
Modem ayarlarına girince birde baktık ki benim wıreless açık ve onlıne 3 tane kan emici var iyimi...:queen:
net kafe çalıştırıyormuşum haberim yok...
ve ilk eleman benim wırelesse şifre bile koymuş...İstanbul 34 yapmış...
diğer iki sülük bu şifreyi de kırıp onlarda enayi bağlantısından takılıp dururlar...:cherry:
neyse kahramanım Hamdi wırelessi kapattı bende rahatladım...düşünsenize benim kota boru hattından 3 delikle delinip yalan oluyormuş...ben mankafa bu olayı hayatta farketmezdim...
iyi ki varsın Newceri...iyi ki varsın sevgi kelebeğim...:cherry:
bu kadar teknolojiyi istemezük...vayrıls benim neyime...ale:
dur bakam takip edicem takıldım abi bu mevzuya...:cherry: benim modemime çökmek bu kadar basit olmamalı...![]()
wireless modem kullananlar şifre koyup milletin giremediğinimi zannediyor?
yanlış...
size en iyi tavsiyem mac filter dir...
filitreyi uygulayın...
bir Allah'In kulu kırıpta giremez...
Linux la bu işi nasıl yapıyorsunuz bi açar mısınız?
İşe yaramaz . packet sniffer tarzı bir programla ağa bağlanan bütün makinaların mac adreslerin öğrenmen 10 saniye sürer. Sonra tek yapman gereken sahte mac adresi üreten bir program yüklemen ve bu adreslerden birini yazman. Sonra sen de " şifre kırabilen o bir Allahın kulu" olursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 ----------
Google da aratırsanız bulursunuz. Adımızı Hacker'a çıkartmayalım burada...![]()
32 senedir ortalama 5 kişinin istihkakını tüketiyorsun arkadaşım
sen serpildikçe dünyadaki kıtlık oranı %0.00001 artıyor
bir nevi insanlığa olan diyet borcuna say![]()
6) En önemlisi ve en etkili korunma yöntemi :KULLANMADIĞINIZ ZAMANLARDA KAPATIN.. Bütün güvenlik sistemleri kırılabilir ama kapalı modeme girecek adam daha doğmadı :mrgreen:
ülen 2 gün giremedik...burası kaynamış...![]()
Hoca demiş ki...yahu hırsızın hiç mi suçu yok...yav tek tek cevaplayamadım sorry artık...
![]()