beklediğim kaza gerçekleşti.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu kendimden utandım yemin ederim. Sanki cevap yazan herkes ölmemi istermiş gibi. Overcloud haklı yahu. incitmeden eleştirdiğin için de teşekkür ederim. Sanırım benim için hayırlı olan bırakmak motoru.
Anil89tas telefondan girdiğim için şuan atamıyorum. Pc den girince atarım, fakat neden istediğini anlayamadım?:silent:

kardeş neden art niyet arıyorsun :cherry: merak ettim sadece.110la kaza yapan motorun son halini, o kazada seni koruyan dizliği merak ediyorum.hatta aynı dizlikten sipariş verecem :wiinkk:

:rendeer::cat::thumleft:::thanks:
1- Ehliyetin yok.
2- Motorlu araç kullanacak fiziksel yeterliliğe sahip değilsin.
3- 110 km/sa hızla makas atıyorsun.
4- Tecrüben yok.

O yolda ben de olabilirdim, bana çarpıp beni de öldürebilirdin!

Keşke sen ve senin gibilere yeterince ağır cezalar olsa!

Yeter ya "canım cicim pii uf olmuş!" muhabbetinden!

Böyle serseriler oldukça motorcuların hepsine aynı gözle bakılır.

Geberseydin!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
acaba bu konu ihbar kabul edilerek konu sahibi hakkında soruşturma açılması sağlanabilir mi ?

zira bu elemanın kendi can güvenliği için bu konunun linkini istanbul trafik şube müdürlüğüne göndermek gibi bir duyguya kapıldım.

@skull size bir sıkıntı yaratır mı ?

Savcılığa suç duyurusunda bulunursan, gerekli bilgileri ve ip numarasını resmi makamların isteği üzerine verebiliriz.

haklısınız eleştirmekte ama ölmemi istemeniz çok garip geldi bana.
Konu ortada tabi herkes özgür. Neyse hepiniz kalın sağlıcakla.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. hatanı bilmen en büyük fayda olmuş sana.

tekrarını yaşamaman dileğiyle :)

Mersin İl Temsilcisi
Teşekkür ederim. Bu forum bana motor aldırdığı gibi yine bu forum bıraktırıyor. :)

bırakmak demeyelim de, ara vermek diyelim mi?

motora ara ver ama aramızda kal yine olur mu?
renkli, değişik bakış açılı düzeyli bir arkadaşsın bana göre.
sevgiyle kal :rendeer:
bizimle kal :wiinkk::cat:

yaptığın çok yanlış öncelikle geçmiş olsn dileklerimi sunarım ben bile 150 zat ile giderken caddeler falan dikkatli gidiyorum yayaların nereden çıkacağı hiç belli olmuyor üstelik ehliyette yok birisine vursan ikinizede yazık olacak dikkatli kullanalım sen usta profesyonel olabilirsin karşıdaki acemi olur sarhoş olur tedbiri elden bırakmayacaksın... Ayrıca şikayet etmek isteyen arkadaş gerek yok bence arkadaşımızın biraz cahilliğine bırakın umarım dersini almıştır hayırlı geceler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

Sakin ol şampiyon. Ne bu öfke.
Ben kendi kusurlarımı yazacak kadar medeni cesaret göstermişim ve bu hataları tekrarlamıycağımı belirtmişim. Bunun üzerine de gelip burada milleti küçük düşürmeye çalışmak yerine kibarca uyarabilirsin. Forumu takip ettiğim kadarıyla yaşının benden büyük olduğunu biliyorum ama kusura bakma, bu hitap şekli bile size fazla!

dh limisin :bounce::)

adamı kaçırdık en sonunda :queen: şikayet olayı sağlam korkuttu, tüm apaçilere uygulayalım bu numarayı

:mrgreen: @buggın@ of olmus abı naptınız adama yaff ne gagdar acımasız adamlarsınız avrupa mahkemelerıne verıcem senı deseydınız barı adam kendını cizdırmıs:queen::queen:

arkadaş büyük bi hata yapmış ve hatasını cok iyi anlamış ama herhangi birini veya birilerininin canını yakmadan kazayı yapmış ve atlatmış geçmiş olsun ama herkes bir şeyi hata yaparak daha iyi anlar ve öğrenir üstüne gitmenin bi anlamı yok hatayı anlaması onun için büyük birşey...hatasız kul olmaz..bence önce ehliyetini al sonra motosiklet eğitimini al bilinçli bir şekilde trafiğe çık..

Ben inanmıyorum kazaya, hani ispatlamak zorunda değil tamam da "@emomen" di sanırım yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bir kaza yapmıştı, kaskın durumunu ve kendi durumunu fotoğraflarıyla buraya eklemişti. Hani temde ben 250yle giderken bugatti beni geçti gibi bir konu okuduğumda hissettiğim duyguyu hissettim. Bir de trafikte 110 ile kaza yapanınız var mı :silent:

ben ısrarla fotoğraf istedim ama telefondan girdiği için ekleyememişti.üstelik ehliyetsiz olduğu için ceza da yazmış polis.tahminimce motoru çekmeleri gerekiyor.eğlence oluyordu bize ya.iyiydi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar