geçmiş olsun...
Yok bir de tekrarla!
Kask takmadan binersin, hatadır. Gaza gelir makas atarsın, hatadır. Aynaya domates asarsın, hatadır. Yorgun motora binersin, hatadır.
Ama ilaç etkisinde, ehliyetsiz motora binip aşırı hız ve tehlikeli sürüş yapmak hata değildir. Cinayete teşebbüstür.
"Geçen gün haplıyken 7 yaşında çocuğa tecavüz ettim, hatalıyım ama söz bir daha yapmam" demek gibi bir şey senin yaptığın.
geçmiş olsun :/ bu arada admine selamlar
küçük küçük sorun çıkartıp sinirimi alt üst eden motoru adam etmiştim ki... Kaza yaptım.
Kaza mı anlatmak istiyorum sizlere;
10 ocak pazartesi saat 17.30 da trafiğin en kalabalık olduğu bi caddede 110 km hızla makas ata ata geçiyodum. Işıklardan kalktım 1. Arabayı geçtim, 2. Arabayı geçtim, tam o anda öndeki 4 teker sert bi fren yaptı. Bende kazadan 1 gün önce xanax içmiştim. Arabanın sert fren yaptığını sanırım 2 sn. Sonra algıladım ve bi anda tüm kuvvetimle 2 frenede basmamla sola düşüp asfaltla merabalaşmam bir oldu. Ama bu bana çok iyi bi ders. Allahtan dizliğimi sadece kazadan 1 kaç saat önce aldım ki şuan da yürüyebiliyorum. İlk ve en sert darbe dizime oldu. Ama şuan da hiç birşeyi yok Allah'a şükür.
Kaza tamanen kendi sorumsuzluğum;
1-ehliyet yokken trafiğe çıkmam.
2-yeterli tecrübem yokken yüksek sürate çıkıp makas atmaya çalışmam
3-bu havalar da motora binmem.
4-araç kulanımını etkilyen ilaç içmem.
Neyse bunada çok şükür diyorum.
Bende olan tek hasar ise motorun üstüme düşmesinden dolayı iç kanama başlamış ve durmuş. Duruma göre biriken kanın alınması için ameliyat olcam.
Kazadan 1 gün önce de başlık açmıştım, 3 ay motoru bırakcam diye :queen: yok yok bırakılamıyo. Ama cezadan sonra aklım başıma geldi. Ehliyet alana kadar motor yok.
Tekeriniz düz bassın.
geçmiş olsun :/ bu arada admine selamlar
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:Selam garberbuena,
Bir problem mi var? Yardımcı olayım :bounce:
yapan arkadaş konyadan birisi:cat:acaba bu konu ihbar kabul edilerek konu sahibi hakkında soruşturma açılması sağlanabilir mi ?
zira bu elemanın kendi can güvenliği için bu konunun linkini istanbul trafik şube müdürlüğüne göndermek gibi bir duyguya kapıldım.
@skull size bir sıkıntı yaratır mı ?