Peki bu pas sorunu neye yol açar, neden olur ve nasıl engelleyebiliriz? Rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz.? Bende de sanırım paslanma var ve ne yapacağımı bilmiyorum..
Depodaki pas sorunu deponun delinmesine yol açarda inan nasıl engeller nasıl önüne geçeriz bilemiyorum bende bi araştırayım google amcadan:silent:...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------
Arkadaslar kn marka hava ve yag fılıtrelerının hangı modelı oluyor hyosung250 ye bıde ngk ırıdyum bujı taktırmanın negıbı farkı olur takılınca motora extra bı guc kazandırırmı yardımcı o9lursanız memnun olurum tesekkur ederım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:28 ----------
Bursada hyosung tamırcısı varmı arkadaslar bılen varsa lutfen yardımcı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:40 ----------
Bana ust kapak conta lagzım bursada nerede bulabılırım contadan yag kacırıyo uykularım kactı yardımcı olursanız cok memnun olurum
K&N filtreler hakkında bilgim yok, bujiyi NGK takmanda sana hiç bir güç artışı sağlamayacaktır sadece daha performanslı bi ateşleme sağlar çin malı bujilere göre vede çabucak kurum kaplamıyolar.NGK takmanı tavsiye ederim:cat:
Bursa hakkındada bi fikrim yok ...
Üst kapak contasınıda mecbur sıfır almak zorundasın çıkması filan olmaz o işin,bunun içinde yeşilyurt motora bakabilirsin netten...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------
vay çako gelmiş =) hoşgledin. dişli ziniciri lazım ölçüsü vs.si var mı? ne diyerek alıcaz bu zinciri ses geliyor şıkır şıkır benim zincirden.
bu arada benimde sağ gidon kolu sallanıyor sıkılcak yerini bulamadılar =/ bi ara komple söküp bakacaklar.
yeni aldıgım shark marka fren manetide müşüre basmıyor parça uyumsuz oraya japonla bi parça kesip yapıştırıcam ve gidonu döndürdüğümde kafa grenajına çarpıyor fren yapıyor motor =) sakın shark almayın hyolara =)
Tşkler bilgilendirme için demekki shark alınmayacak:rendeer: Bide aldığın yerin tam linkini verebilirmisin zahmet olmazsa...