Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamün aleyküm ey cbr kullanıcıları bu benim ilk mesajım yeni kaydoldum :) 2 3 aydır sizi takip ediyorum Allah izin verirse haziran temmuz gibi 2010 kasa cbr la bende aranıza katılacağım . size bi sürü sorularım olacak önümüzdeki günlerde :) iyi geceler herkese..

casillas alet çok güzel harbüiden de bişey dikkatimi çekti 16 plaka mı? Sen bursaya geldin de bize haer vermedin mi?

bursaya kadar geliyor haber vermiyor adam bize yaw :) bi görüşür buluşur kapışırdık bea cıbırım la ayarı verirdim :)

bursaya kadar geliyor haber vermiyor adam bize yaw :) bi görüşür buluşur kapışırdık bea cıbırım la ayarı verirdim :)

Bnde ondan korktum sımdı cıbıra tokatlanırız felan :)
Cıbırla kapışmak haddımıze mi ya :p

o yalovadan Orhangaziye giden virajlı bir yol var.orda sakın sakın 1-2-3-4 yaptım ıbreye bi baktım 140-150 gidiyo görmeye alışık olmadıgım hızlar heycan yaptı dedım tanımadıgımız motor tanımadık yol sakın oğlum sakın :)
Bundada söyle bişey var 3-4 bin devire kadar gaza tepkisi biraz az ondan sonra hızlı çekince yanlıyo ufaktan ;)

Sercan hayırlı olsun :rendeer:

250cc'de yaptığın hızın farkında olmuyo insan :) bi bakıyorsun ibre 100lere gelmiş çoktan, halbuki daha 3.vitestesin hiç bir zorlanma yok motorda :p aman dikkat :cat:

dürüm etkinliğine gelde bi yakından bakalım motoruna :)

Sercan hayırlı olsun :rendeer:

250cc'de yaptığın hızın farkında olmuyo insan :) bi bakıyorsun ibre 100lere gelmiş çoktan, halbuki daha 3.vitestesin hiç bir zorlanma yok motorda :p aman dikkat :cat:

dürüm etkinliğine gelde bi yakından bakalım motoruna :)

Teşekkür ederim.Gerçekten ivmelenmesi güzel geldi bana hoşuma gitti 250 :bounce:
sen bilirsin bana balata lazım.hangi marka alıyım orjınalleri ötüyo ve performansını beyenmedim frenaj olarak.

ben izmire gelcem inş. Yazın o zaman kapışırız :p harbiden güzel alet yalnız talibim ona göre kullan ha fazla yorma gtr ımı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 ay motoru başıma gelen head shake yüzünden bırakıcam demiştim açtığım bi topicte. Ama öyle olmadı bırakamadım ve 110 la giderken yere düştüm. Tam koruma olduğum için çok önemli bişeyim olmadı. Vücudumun yarısı ezik o kadar. Olayın detaylarını sonra anlatıcam. Şuan da zor yazıyorum. Allah'a emanet olun.

buggin çok geçmiş olsun, ah birazcık sabır birazcık havalar ısınsın bak gör lastikler bile daha çok tutacak yolu riske girmeye gerek yok, sen ben acemiyiz daha

gökhan benden 3 gün önce aldı motoru herif kaç bini devirdi benim daha 200 km oldu :)

Gökhan İzmir'e beraber kaçabiliriz yarı İzmir'li olduğumdan eşlik edebilirim sana :)

Casillas maşallah diyelim çok çiçek duruyo alet hayırlı olsun, iyi günlerde kullan imrendim valla, darısı başımıza

çok geçmiş olsun kardeşim ya bende hemen hergün kaza atlatıyorum bu havalarda binmemek lazım hakkaten :( ama dayanamıyorum işte bende. Batu kardeşim ben 10 yaşından beri motor tepesindeyim ama dikkatini çekerim :) inşllah satmazsın yazın izmir turumda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar