Bende almak istiyorumda acaba ne kadara gelir,öğrenciyimde mağlum ona göre hareket edeyim.concorde 787 arkadaşım çok güzel izah etmişin teşekkür Başka almak isteyen varmı sipariş verelim bir an önce gelsin
Bende almak istiyorumda acaba ne kadara gelir,öğrenciyimde mağlum ona göre hareket edeyim.concorde 787 arkadaşım çok güzel izah etmişin teşekkür Başka almak isteyen varmı sipariş verelim bir an önce gelsin
İşte bu miş li muş lu hurafeler yüzünden bir adım ilerlemeniz mümkün olmayacak.
Beğenmek zorunda değilsiniz , ama muhalefet edebilmek için elinizde done olması lazım.
- Sizmi denediniz ?
- Bir dergide veya forumda kritiğinimi okudunuz ?
- Neye göre kalitesizmiş ?
- Sanayide parça peşinde koşamayan adamın motorun üzerinde ne işi var :queen::queen::queen::queen:
gv 650 nin şu andaki tel boyu tam 140 cm ancak alt silindir boyunu bundan düşmek gerekir satılanın rekor uzunlugu 90 cm se yaklaşın 20 cm daha uzun bir rekora ihtiyaç olacak halledilebilir almak isteyen 3 kişi olduk sanırım www.dogalgazci.net de benim bilgiler var konuşalım halledelim
Beğenmeyen arkadaşlar demişsiniz, bende "aklıma yatmadı neden hidrolik sistem" dedim ve tatmin edici bir cevap alamadım, hala bence de yok neden bu sistemi uygulamalıyız? Farazi olmamalı cevaplar Bu mudur beğenmediğiniz benim yorumum? Önce yazılanları okuyun, sonra da bazı arkadaşlar diyerek, o kişinin yapmadığı veya etmediği bir eylemden dolayı haksız yere suçlamayın! Bir de ver gazıcı arkadaşlar var ki, cevap bile vermeye üşenirim kendilerine...
draggy arkadaşım üzerine alınma ama bu konuyu yazılanları okuyup irdeliyerek farkını anlıyamadıysan biraz teknik konu haklısın ama arkaş çok güzel bir açıklama yaparak şöyle yazmış (Adam ölçmüş, resimleri de var sitede nasıl ölçtüğünün, diyor ki telli debriyaj sisteminde maneti çekerken 8 kg güç harcıyorsun, birkaç ayardan sonra hidrolik sistemde 4 kg harcıyorsun. Demiş ki kavrama noktası çok rahat hissediliyor, çok pürüzsüz bir kullanım sunuyor. Yine demiş ki uzun motosiklet sürüşlerinden sonra sağ elime kramplar giriyor, sol elim hiç olmadığı kadar rahat falan filan.)
en önemli sebebbi bu elimizi bileğimizi yoran telli sistemin yerine daha az yoran hidrolik sistemle değiştirmek
bir gün buyur çay içerken izah edebilirim
Kerim harbiden benim de durum öyle trafik sıkıştı mı hemen boşa almak istiyorum sol elim kas yaptı resmenBunu yumuşatmanın bir yolu yoktur değil mi? Sonuçta bir basınç uygulayacak ki yağ sistemi harekete geçirsin...
Ben alıştım resimdeki küçük gelir bana 50lbs olsun benimkisi![]()
Kerim harbiden benim de durum öyle trafik sıkıştı mı hemen boşa almak istiyorum sol elim kas yaptı resmenBunu yumuşatmanın bir yolu yoktur değil mi? Sonuçta bir basınç uygulayacak ki yağ sistemi harekete geçirsin...
Hidrolik kaçırdığını konuyu açan arkadaş söyledi. Benim MİŞ'imin kaynağı bizzat başlık sahibidir. Uydurma tamirat peşinde koşmam orjinal yedek parça peşinde koşarım. Oto sanayide uydurma parça peşindeki koşan adamın BMW K1200RS üzerinde işi ne ? :bounce:
ne oldu alan yokmu shi bumi görüşebildinmi senden haber bekliyorum ben
Aybaşını bekliyoruz :mrgreen:. Halledecez
aybaşını bekliyoruz :mrgreen:. Halledecez