260 mümkün değil, son dişli devir hp oranı buna müsade etmez. İstenildiği zaman arkasından gidip videoya alabilirim:wiinkk:
Tey tey tey, Hyo'cular linç etmiş beni hemen
:
Bilinmeyen son HIZ??? :silent:
Burada daha kimsenin bilmedigi birseymi aciklaniyor?
Meraklandim simdi?? :bounce:
Eceli gelen Khutuck Katedral duvarına işer...:queen: Sonra Papa gelir seni böyle öper...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
iRemzi abğbii senin naked 600 de 230 görüyor ben Tekirdağ girişinde yaptım ordan biliyorum...:queen:
Sende 2.30 yapcak yürek yok arkadaşım :bounce::cherry:
Bu bilgileri gereksiz gördüğün içinmi 640 sayfayi okuma gereği duymadin?
Gerekirse o sayfalari komple okuyacaksin.
Burada zamanini öldüreceğine derslerini çaliş profesör ol o zaman.
Okumak cehaleti alir. Eşşeklikse baki kalir.
Gerisi sana kalmis.
Dalga geçmek yerine söylenenleri dikkate al.
260 mümkün değil, son dişli devir hp oranı buna müsade etmez. İstenildiği zaman arkasından gidip videoya alabilirim:wiinkk:
Bu bilgileri gereksiz gördüğün içinmi 640 sayfayi okuma gereği duymadin?
Gerekirse o sayfalari komple okuyacaksin.
Burada zamanini öldüreceğine derslerini çaliş profesör ol o zaman.
Okumak cehaleti alir. Eşşeklikse baki kalir.
Gerisi sana kalmis.
Dalga geçmek yerine söylenenleri dikkate al.
Arkadaşlar Ben Çoğu İnsanın Bilmedigi
Hyosung GT650R Ve GT250R'ın Son Hızlarını Bu Başlık Altında Aydınlatmak İstiyorum:mrgreen:
Bu Makinaların Son Hızları Nedir Bilgilerinize Sığınıyoruz![]()
![]()
:mrgreen:
Dostum 2005 üyesiyim ama kimseye karşı böyle ahkam kesmedim...belki çin malları konusunda ukalalığı zirveye taşımışımdır ama yine de kendim de bu hakkı veya cesareti bulmadım...konuyu açan kişiler o kadar sayfayı baştan sona okumak zorunda olmadığı gibi bu tarz model başlıkları düzenli paylaşımların eseri...yani bir çırpıda okusa bile aklında motor hakkında birşeyler kalacağını sanmıyorum...ve merak edilen şey son hız...bu sayfaların hangisinde bu konuya değinilmiştir samanlıkta iğne aramak gibi birşey bu...birde emir kipleri kullanmak hoş bir üslup değil...ben sevdiğim dostlarıma bu tarz kelamları yakıştıramıyorum...
benle mi bot bağladın arkadaşım
bu arkadaşlar, mayası sert ve de haşin kimseler olmalarından mütevellit böyle davranıyorlar![]()
Dostum 2005 üyesiyim ama kimseye karşı böyle ahkam kesmedim...belki çin malları konusunda ukalalığı zirveye taşımışımdır ama yine de kendim de bu hakkı veya cesareti bulmadım...konuyu açan kişiler o kadar sayfayı baştan sona okumak zorunda olmadığı gibi bu tarz model başlıkları düzenli paylaşımların eseri...yani bir çırpıda okusa bile aklında motor hakkında birşeyler kalacağını sanmıyorum...ve merak edilen şey son hız...bu sayfaların hangisinde bu konuya değinilmiştir samanlıkta iğne aramak gibi birşey bu...birde emir kipleri kullanmak hoş bir üslup değil...ben sevdiğim dostlarıma bu tarz kelamları yakıştıramıyorum...
ters giden birşeyler varsa modlar zaten kilitleyip o konuya doğru linkle yönlendirir...benide kalaylama kanka...bunlar dost sitemidir...:rendeer:
mesajını biraz önce farkettiğim için bunları yazdım...
benle mi bot bağladın arkadaşım
bu arkadaşlar, mayası sert ve de haşin kimseler olmalarından mütevellit böyle davranıyorlar![]()
Özelden aldigim mesajlara karsilik yapilmis bi yorum o
Gayet nazik bile davrandim aslinda.
Bir dahaki sefere daha dikkat ederim Metehan abi.
Saygilar. :wiinkk: