Hyosung'lardaki Bilinmeyen Son Hız ? ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Ben Çoğu İnsanın Bilmedigi
Hyosung GT650R Ve GT250R'ın Son Hızlarını Bu Başlık Altında Aydınlatmak İstiyorum :p:mrgreen:

Bu Makinaların Son Hızları Nedir Bilgilerinize Sığınıyoruz :) :) :p :mrgreen:

Çoğu insanın bilmediği?

İlgiç bir başlık olmuş, mesela benim almak istediğim iki motosiklet var, Allah kısmet ederse Kawasaki Ninja 250R ya da Hyosung GT 250R almak istiyorum, hem de 3 senedir...

Ve bunun için Hyosung GT250R kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı ve Kawasaki Ninja 250R kullanıcıları paylaşım başlığının neredeyse her sayfasını okumuşumdur. Dolayısıyla bu motorlar ile ilgili çok şey öğrenebildim son hız dahil (çok ilgilenmesem de). Tabi ki kullanıcıların paylaşımları sayesinde...

Sana tavsiyem aşağıdaki başlıkları incele;

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/50203-hyosung-gt-650r.html

http://www.motosiklet.net/forum/mot...0-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

İnan son hız dahil aradığın hemen hemen her türlü bilgiyi bulacaksın...

Eğer çoğu insan bu motosikletleri ve son hızlarını vs. bilmiyorsa kanımca benim gibi yapmalılar...

İyi günler...

Çoğu insanın bilmediği?

İlgiç bir başlık olmuş, mesela benim almak istediğim iki motosiklet var, Allah kısmet ederse Kawasaki Ninja 250R ya da Hyosung GT 250R almak istiyorum, hem de 3 senedir...

Ve bunun için Hyosung GT250R kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı ve Kawasaki Ninja 250R kullanıcıları paylaşım başlığının neredeyse her sayfasını okumuşumdur. Dolayısıyla bu motorlar ile ilgili çok şey öğrenebildim son hız dahil (çok ilgilenmesem de). Tabi ki kullanıcıların paylaşımları sayesinde...

Sana tavsiyem aşağıdaki başlıkları incele;

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/50203-hyosung-gt-650r.html

http://www.motosiklet.net/forum/mot...0-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

İnan son hız dahil aradığın hemen hemen her türlü bilgiyi bulacaksın...

Eğer çoğu insan bu motosikletleri ve son hızlarını vs. bilmiyorsa kanımca benim gibi yapmalılar...

İyi günler...

Ya Verdiğin Linkler İçin Çok Teşekkürler De , Max. Hıza Rastlayamadım Ben Buralarda :queen:

Ya Verdiğin Linkler İçin Çok Teşekkürler De , Max. Hıza Rastlayamadım Ben Buralarda :queen:

640 sayfa yazıda son hıza rastlayamadın mı :mrgreen:

Hyosung GT250R başlığı ise 635 sayfa, hepsine bakmamışsın demek, zaten 1 haftadan önce çok zor hepsine bakman...

Hyosung GT650R başlığının 2. sayfasına bakmanı öneririm mesela (KARDAĞ, GoxHell) ve 3. sayfadaki emred ve cakalaz'ın mesajları örnek teşkil edebilir...

Kısaca son hıza rastlayamadım deme, hepsine bakacak ....gücüm yoktu filan de :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hyosung GT250R başlığı ise 635 sayfa, hepsine bakmamışsın demek, zaten 1 haftadan önce çok zor hepsine bakman...

Hyosung GT650R başlığının 2. sayfasına bakmanı öneririm mesela (KARDAĞ, GoxHell) ve 3. sayfadaki emred ve cakalaz'ın mesajları örnek teşkil edebilir...

Kısaca son hıza rastlayamadım deme, hepsine bakacak ....gücüm yoktu filan de :queen:

Söyleseydin de uğraşmasaydık yaaa. :D

Söyleseydin de uğraşmasaydık yaaa. :D

Direk söylemememdeki amaç buraları araştırırken okurken maksimum süratin yanında bir çok faydalı bilgiler de edinebilirsiniz, motosiklet sadece maksimum süratten ibaret değildir. :cat:

Yok ben sadece SON SÜRAT meraklısıyım diyorsanız, yine söylemem okuyun :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
emin ol, iki motorda son hız denilen sıkıştırma devirlerinde kendi ömrüden ömür görüren motorlar.

isterseniz bana kızın ama sizi tavsiyem motorun çok gerekmedikçe herzaman %75 hızını kullanının..

ondan sonra orası patladı burası çatladı olmasın

Kabaca gerçek son hızlar:

GT250 - 165 km/sa
GT650 - 225 km/sa

Daha fazlasına da ulaşırlar ama yokuş aşağı/arka rüzgarla/ayaklarla ittirerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya ne gerek var o kadar hıza.Sadece merak ettim bende.Ne zamandır araştırıyorum.Alıcam bundan bir tane.

Sağol Yâ 640. Sayfaya kadar okusaydım , okulda okur prof. olurdum :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

GT250 - 165 km/sa
GT650 - 225 km/sa

İtleyerekk :mrgreen: Aman O Kısmı Allah Kimsenin Başına Vermesin Yol Bitmiyor Valla :D Bide Abi Çok İyi Değinmişsin Rüzgârı Arkasına alark 50 Km Arttıran Var :queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
750x
Sağol Yâ 640. Sayfaya kadar okusaydım , okulda okur prof. olurdum :D

Bu bilgileri gereksiz gördüğün içinmi 640 sayfayi okuma gereği duymadin?
Gerekirse o sayfalari komple okuyacaksin.
Burada zamanini öldüreceğine derslerini çaliş profesör ol o zaman.
Okumak cehaleti alir. Eşşeklikse baki kalir.
Gerisi sana kalmis.
Dalga geçmek yerine söylenenleri dikkate al.

GT250 - 165 km/sa
GT650 - 225 km/sa

arkadaşım sen hangisin kullandın bu kadar emin konuşuyorsun:silent:
bende 650 comet var 235 km hızı ben gördüm 240 ı da görürdüm tırstım
gt 650 r olan var iyi saklandığında 260 ı görüyor (peşinden suzuki gsxr1000 le giderken ölçtük)
eğer kendin kullanmadıysan rica ediyorum yazma

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
gt 650 comet sayfasında ve farklı yerlerde bu bilgiyi paylaşmıştım ancak yine tekrar edeceğim. eski bir 650 cometci olarak...

gps ile ölçümümüzde hyosung gt650 comet 248km/h sürate çıkmakta ve bunu yaparkende 235 km/h den sonra nazlanmaya başlıyor. ve bu sürat orjinal fabrika aksesuarları ile yapıldı.

eksoz veya farklı bir modifiye yok. şimdi bu son sürat tartışmaları bitsin. ayrıca yabancı forum sitelerinde üst kapak ile oynanarak power commander gibi performansa yönelik uygulamalarla 650r modelinden yaklaşık 100hp güç elde edilebiliyor.

konuyu okuyunca şaşırdım cbr600rr bu 650 comet yda r den çok daha ustun olmasına ragmen verdiğiniz hız limitleri onlara eşit hatta 260 bir cbr için yaparmı yapmazmı tartışılan bi mevzu diyebiliyorum.bence arkasından itsenizde bu motor onu yapmaz yapsada gaziantepliler gibi üstüne yatıp birde modifiye edince otobana çıkartınca belki.

Lütfen kullanmadan asla yorumda bulunmayalım arkadaşlar benim comet 650 235 km hızı görüyordu üstelik iki kişi kız arkadaşımla birlikte,lütfen bilir bilmez yorum yazmayın aslanlar gibi yapıyor inanmayan alır bi tane GT 650 dener ve görür.:cat:

Tey tey tey, Hyo'cular linç etmiş beni hemen :p

Arkadaşlar adam 600 küsür sayfa konuyu okumaya üşenmiş, ben de en güvenilir bulduğum rakamları yazdım. Benim kendi motorum GT650'den 20HP (%20) daha güçlü, düz yolda ulaşabildiğim son sürati 245. Yokuş aşağı/arka rüzgarla/ayakla ittirerek 255'e ulaşır, ötesi yalan. Hoş, Fazer'la 270 yaptığını iddia eden de var ya, o ayrı mesele.

GT650'nin son hızı 225 yerine 235 olsun, 10 km/sa için sizi mi kıracağım :rendeer:

Tey tey tey, Hyo'cular linç etmiş beni hemen :p

Arkadaşlar adam 600 küsür sayfa konuyu okumaya üşenmiş, ben de en güvenilir bulduğum rakamları yazdım. Benim kendi motorum GT650'den 20HP (%20) daha güçlü, düz yolda ulaşabildiğim son sürati 245. Yokuş aşağı/arka rüzgarla/ayakla ittirerek 255'e ulaşır, ötesi yalan. Hoş, Fazer'la 270 yaptığını iddia eden de var ya, o ayrı mesele.

GT650'nin son hızı 225 yerine 235 olsun, 10 km/sa için sizi mi kıracağım :rendeer:

600RR ı satıyım ben bari ne gerek var o kadar benzindi masraftı falan hem rahat rahat giderim gitçeğim yere bel fıtığım azmaz.:cherry:

Ya 230 gitse nolcak makina yemin mi ettiniz hergün 230 görcem diye şu forumda boş boş son hız muhabetti dışında adam akıllı muhabbet dönmez mi?

GKN

arkadaşım sen hangisin kullandın bu kadar emin konuşuyorsun:silent:
bende 650 comet var 235 km hızı ben gördüm 240 ı da görürdüm tırstım
gt 650 r olan var iyi saklandığında 260 ı görüyor (peşinden suzuki gsxr1000 le giderken ölçtük)
eğer kendin kullanmadıysan rica ediyorum yazma

260 mümkün değil, son dişli devir hp oranı buna müsade etmez. İstenildiği zaman arkasından gidip videoya alabilirim:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar