Hyosung'lardaki Bilinmeyen Son Hız ? ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmeyen son HIZ??? :silent:
Burada daha kimsenin bilmedigi birseymi aciklaniyor?
Meraklandim simdi?? :bounce:

Tey tey tey, Hyo'cular linç etmiş beni hemen :p

:

Eceli gelen Khutuck Katedral duvarına işer...:queen: Sonra Papa gelir seni böyle öper...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

Bilinmeyen son HIZ??? :silent:
Burada daha kimsenin bilmedigi birseymi aciklaniyor?
Meraklandim simdi?? :bounce:

iRemzi abğbii senin naked 600 de 230 görüyor ben Tekirdağ girişinde yaptım ordan biliyorum...:queen:

Eceli gelen Khutuck Katedral duvarına işer...:queen: Sonra Papa gelir seni böyle öper...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

iRemzi abğbii senin naked 600 de 230 görüyor ben Tekirdağ girişinde yaptım ordan biliyorum...:queen:

Sende 2.30 yapcak yürek yok arkadaşım :bounce::cherry:

Bu bilgileri gereksiz gördüğün içinmi 640 sayfayi okuma gereği duymadin?
Gerekirse o sayfalari komple okuyacaksin.
Burada zamanini öldüreceğine derslerini çaliş profesör ol o zaman.
Okumak cehaleti alir. Eşşeklikse baki kalir.
Gerisi sana kalmis.
Dalga geçmek yerine söylenenleri dikkate al.

Ne Yaptın Kardeş Yaa..
Önce yazıyı baştan düzgünce bir oku , Sonra Ne Yazacaksan Yaz Bak ,

' 640. sayfaya kadar' yazmışım oraya.. Ayrıca Bura Bilgi Paylaşım Forumu Terslemeye gerek yok..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gt250r ile 170 kmh hızlara çıkabilirsiniz
ama 150 kmh nin üstünde gittiğiniz her dakika motoru ele alma ihtimaliniz artar
o yüzden gt250r nin üst sınırı 150kmh dir.

Bu bilgileri gereksiz gördüğün içinmi 640 sayfayi okuma gereği duymadin?
Gerekirse o sayfalari komple okuyacaksin.
Burada zamanini öldüreceğine derslerini çaliş profesör ol o zaman.
Okumak cehaleti alir. Eşşeklikse baki kalir.
Gerisi sana kalmis.
Dalga geçmek yerine söylenenleri dikkate al.

Dostum 2005 üyesiyim ama kimseye karşı böyle ahkam kesmedim...belki çin malları konusunda ukalalığı zirveye taşımışımdır ama yine de kendim de bu hakkı veya cesareti bulmadım...konuyu açan kişiler o kadar sayfayı baştan sona okumak zorunda olmadığı gibi bu tarz model başlıkları düzenli paylaşımların eseri...yani bir çırpıda okusa bile aklında motor hakkında birşeyler kalacağını sanmıyorum...ve merak edilen şey son hız...bu sayfaların hangisinde bu konuya değinilmiştir samanlıkta iğne aramak gibi birşey bu...birde emir kipleri kullanmak hoş bir üslup değil...ben sevdiğim dostlarıma bu tarz kelamları yakıştıramıyorum...

ters giden birşeyler varsa modlar zaten kilitleyip o konuya doğru linkle yönlendirir...benide kalaylama kanka...:p bunlar dost sitemidir...:rendeer:

mesajını biraz önce farkettiğim için bunları yazdım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

Arkadaşlar Ben Çoğu İnsanın Bilmedigi
Hyosung GT650R Ve GT250R'ın Son Hızlarını Bu Başlık Altında Aydınlatmak İstiyorum :p:mrgreen:

Bu Makinaların Son Hızları Nedir Bilgilerinize Sığınıyoruz :) :) :p :mrgreen:

merak ediyorsan gt 250 ile alakalı bana atfen bir hız videosu var...:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...comet-hyosung-son-hiz-videosu-160-km-hiz.html

Anlaşılan şu Hyo'ların gerçek son hızlarını kullananlardan da öğrenemeyeceğiz:cherry: Koca Hyo 650 R benim DL den sadece 25km/s fazla mı gidiyor:bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Dostum 2005 üyesiyim ama kimseye karşı böyle ahkam kesmedim...belki çin malları konusunda ukalalığı zirveye taşımışımdır ama yine de kendim de bu hakkı veya cesareti bulmadım...konuyu açan kişiler o kadar sayfayı baştan sona okumak zorunda olmadığı gibi bu tarz model başlıkları düzenli paylaşımların eseri...yani bir çırpıda okusa bile aklında motor hakkında birşeyler kalacağını sanmıyorum...ve merak edilen şey son hız...bu sayfaların hangisinde bu konuya değinilmiştir samanlıkta iğne aramak gibi birşey bu...birde emir kipleri kullanmak hoş bir üslup değil...ben sevdiğim dostlarıma bu tarz kelamları yakıştıramıyorum...

benle mi bot bağladın arkadaşım
bu arkadaşlar, mayası sert ve de haşin kimseler olmalarından mütevellit böyle davranıyorlar :)

Ön cam ve iki tane kocaman yan çantalı sevgili motorum GV250 150 basıyor. Motoru GT 250 ile aynı. Rüzgar direnci race motora göre daha kötü olduğundan GT 250 nin 170 yapması gayet normal. Bu motorların hız ile aralarının kötü olmasının tek sebebi devir kesici olmaması. Devir kesici insanlar çok hız yapıp ölmesin diye değil, motor kol çıkartmasın diye vardır. Hyosungla ne kadar basarsan canı yettiği son noktaya kadar devir artar ve bir bakmışsın piston kolu sana el sallıyor, kibar bir bilek hareketi gibi :queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arkadaşlar, mayası sert ve de haşin kimseler olmalarından mütevellit böyle davranıyorlar :)

Özelden aldigim mesajlara karsilik yapilmis bi yorum o
Gayet nazik bile davrandim aslinda.

ters giden birşeyler varsa modlar zaten kilitleyip o konuya doğru linkle yönlendirir...benide kalaylama kanka...:p bunlar dost sitemidir...:rendeer:

mesajını biraz önce farkettiğim için bunları yazdım...

Bir dahaki sefere daha dikkat ederim Metehan abi.
Saygilar. :wiinkk:

senin gibi yumuşakca değil en azından...:p

Özelden aldigim mesajlara karsilik yapilmis bi yorum o
Gayet nazik bile davrandim aslinda.

Bir dahaki sefere daha dikkat ederim Metehan abi.
Saygilar. :wiinkk:

pmde tahrik ve artistik patinaj varsa sen haklısın ganga...:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar