Xenon Far Hakkında Acil Yardım

Arkadaşlar Ben xenon far alacağım yarın. Arabalar için üretilenlerden alsam aküyü bitirir mi? Sonuçta ikiside 35w. Bunu anlayamadım. Acil yardım gerekiyor. :)

Iki sorum olacak

Xenonu takmaniz icin motorunuzun far kismina mercek takmaniz gerekiyor, bunu arastirdinizmi

ikincisi neden Xenon takmak istiyorsunuz?

Iki sorum olacak

Xenonu takmaniz icin motorunuzun far kismina mercek takmaniz gerekiyor, bunu arastirdinizmi

ikincisi neden Xenon takmak istiyorsunuz?

Mercek hakkında herşeyi biliyorum. Yaz olunca kendim yapacağım. Şimdi okul olduğundan vakit bulamıyorum. Xenon takmamın sebebi sadece aydınlatmayı güçlendirmek :) Şimdilik merceksiz olacak. Zaten çok az geziyorum :)

Bitirmez. Normal farlar 55W xenon ise 35W.

Arabalar için üretilen xenon balastları daha büyük olur. Motosiklet balastları slim tiptir. Motosiklette yer bulursan olur.

Haaa parana kıyıp aldın xenonları ve gönül rahatlığıyla yola çıktın. Olacağı söyleyeyim. Gece bir bakacaksın ki öncekinden hiç farkı yok. Hatta daha bile kötü gösteriyor. Sadece rengi beyaz.

Bana sadece arabaya takılan xenonlarım akümü birir mi bitirmezmi onu söyleseniz yeter. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

Bitirmez. Normal farlar 55W xenon ise 35W.

Arabalar için üretilen xenon balastları daha büyük olur. Motosiklet balastları slim tiptir. Motosiklette yer bulursan olur.

Haaa parana kıyıp aldın xenonları ve gönül rahatlığıyla yola çıktın. Olacağı söyleyeyim. Gece bir bakacaksın ki öncekinden hiç farkı yok. Hatta daha bile kötü gösteriyor. Sadece rengi beyaz.

Cevap için teşekkür ederim. Olacakları biliyorum ama yinede deneyeceğim :)

Iste o yuzden en azindan Philips in yada Osramin Night breaker tipi ampulunu alin diyecegim ,

hem maliyeti ucuz, hem daha parlak hemde araca bir zarari yok

aküne herhangi bir zarar vermez...
hem arabamda hem motorumda xenon far kullanıyorum...
gayet memnunum...
yağmurlu havalarda hele on numara görüş verir..
ben tavsiye ederim...

Bu ampullerin 35 watt'lıkları varmı?
yok 55w takıncada ya ampul kablosunu yakıyor far çanagını -parlak kısım-balık pulu gibi atmaya başlıyor,far camı çatlamış gibi izler oluşuyor bazende korna çalmıyor:)
arkadaşım yapdığı için görmüş olduğum şeyleri yazıyorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

aküne herhangi bir zarar vermez...
hem arabamda hem motorumda xenon far kullanıyorum...
gayet memnunum...
yağmurlu havalarda hele on numara görüş verir..
ben tavsiye ederim...

Komşumun arabasındada var ve çok güzel aydınlatıyor.(merceksiz)

h4-2 mi alayım h4-3 mü arkadaşlar?

konuyu birkaç gün önce açsaydın ya , iki ayağımız bir pabuca girdi şimdi :p

Bu gün almaya karar verdim gittim sordum. Fiyatı uygun oldu birazda indirim yaptı(bana özel :p ). Ondan hemen alacağım :)

Son düzenleme:
xenon u aküye bağlarsan kaldırmaz lambaya gelen kablolara bağlayacan orası alternatif akımdır çalışması için 4 diyottan regüle devresi yaptır eloktronik bilgisi olan birine dağa randımanlı olur problem çıkarsa buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım

xenon u aküye bağlarsan kaldırmaz lambaya gelen kablolara bağlayacan orası alternatif akımdır çalışması için 4 diyottan regüle devresi yaptır eloktronik bilgisi olan birine dağa randımanlı olur problem çıkarsa buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım

Teşekkür ederim. Acaba ben kendim yapabilir miyimki :mrgreen: . Elektriktrikten iyi anlarım :) Motosikletim sanayide duruyor. Bakarım karşık gelirse hiç bulaşmam :mrgreen:

bağlaması çok basit..
sadece aküden sigorta kablosu çekeceksin...
motorun marka ve modelini söylersen yardımcı olmaya çalışırım...
gittigidiyor da motosiklet için satılıyordu xenon far...
linkini bulursam paylaşırım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------

http://urun.gittigidiyor.com/XENON-HID-MOTORSIKLET-FAR-KIT-H6-8000K_W0QQidZZ29521999#aciklama

buyrun buda linki...
benim motordaki bundan...

bağlaması çok basit..
sadece aküden sigorta kablosu çekeceksin...
motorun marka ve modelini söylersen yardımcı olmaya çalışırım...
gittigidiyor da motosiklet için satılıyordu xenon far...
linkini bulursam paylaşırım...

Motosikletim Kanuni Cup 100. Yarın xenonları aldıktan sonra bakarım içine kolay gelirse başlarım :) Aramanıza gerek yok. Ben yarın alacağım. Uygun fiyata denk geldi :)

Bana birde çelik jant lazım. Satacak arkadaşların haberi olsun. 2. elde alabilirim :)

Siz kaça aldınız? Bu H6 uzun kısa oluyor mu bunda?
XENON-HID-MOTORSIKLET-FAR-KIT-H6-8000K__29521999_0.jpg

Son düzenleme:
büyük ihtimalle baya uğraşacaksın:)
benim yaklaşık 4 saatimi aldı bağlamak...
eski tip far kümesi var onda da...

20101219123444.jpg

Uzun kısa yapıyor mu? :) Kaç tl ye aldın? :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar