Motorun Sağına Ne Yazdırsam?

istedik vermediler sen motorcusun dediler:)
bir sabah uykusuna birde Racer 200'ün aragazına doyamadım. :)

sola sağa bak yaz sağ tarafada hakkaten bunu yaptınmı yaz :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sarhoştum Hatırlamıyorum...!

yada Yolların Fatih' i .

"bu serseri , bir liseli eser " :p hatırlayan varmı :)
unutulur mu bu söz :)

immortalboss Nickli Üyeden Alıntı
Bence kan grubu ve tatlı bir mini bayrak şık duracaktır.Yaptırmak istediğimde burada yapabilecek arkadaş bulamadım.Şu rally araçlarının kapılarındaki gibi.
Fatih K.
A+ bayrak

güzel fikir ama bayrak oturduğun yerin altında iyi olmaz bence bunuda düşün istersen şahsi fikrim bayrağa karşı saygısızlık gibi geliyor bana...

Son düzenleme:
Sağ tarafına -SAĞ- Sol tarafına -SOL- yazdır. Yarın birgün grenajları sökünce karıştırmadan takabilirsin.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafaya koymuşsunuz yani, illa bi şey yazılacak, kaçarı yok. orjinal haliyle durması bozuyor anlaşılan.

o zaman

sağ tarafa "soğan", sol tarafa "sarmısak" yazdır. (ya da tam tersi miydi acaba?). soranlara, "sağımı solumu karıştırıyorum, ondan yazdım" diye savunma yaparsın...

çok güzel K.Atatürk imzası var ben benzin depomun sağ kısmına ondan yapıştırdım bir kaçta ufak Türk bayrağı güzel duruyor tavsiye ederim

gökyüzünde bir yıldız olsam ilk sana kayardım :cat:

biraz uzun yarısını sola yazıp yarısını sağa yazabilirsin

"gökyüzünde bir yıldız olsam" sola " ilk sana kayardım" sağa gibi ¿

ama solu görmeden sağı gören bu sözün aslında ne kadar romantik bir söz olduğunu anlayamayıp direksiyonu üzerine doğru kırabilir ::huuuh:: motosiklet üstünde riskli biraz.. ben tırın arkasında gördüm adam rahat rahat yazmış kimsenin üzerine direksiyon kıramayacağını düşünerek ::sigara::

kafaya koymuşsunuz yani, illa bi şey yazılacak, kaçarı yok. orjinal haliyle durması bozuyor anlaşılan.

o zaman

sağ tarafa "soğan", sol tarafa "sarmısak" yazdır. (ya da tam tersi miydi acaba?). soranlara, "sağımı solumu karıştırıyorum, ondan yazdım" diye savunma yaparsın...

Allaha şükür sağımızı solumuzu karıştırmıyoruz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

Carpe diem....anı yaşa demek

Güzel . Bu sözü seviyorum hiç aklıma gelmemişti :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

Arkadaşlar konu biraz da yanlış anlaşıldı galiba kamyon yazıları gibi yazı aramıyorum
Apaçi değilim merak etmeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar