Huğlu'da bir dost...

"Çok güzel bir gezi olmuş" cümlesi, bu gezideki ve rapordaki güzelliği anlatmak için yetersiz kalır bence.
Çok teşekkür ederim bizimle bu gezileri paylaştığınız için.
Raporunuzu okurken çok keyif aldım.

Ayrıca o pınardan akan buz gibi suyla alınan abdest ve orada kılınan namazın fotoğrafını görmek içimi ayrı bir huzura sevk etti.
Tekrar teşekkürler.
Allah kaza bela vermesin, her zaman keyifle kullanın. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Elinize sağlık üstadım.yollar,dağlar,manzaralar ve sizler harikasınız.paylaştığınız için teşekkürler.

Canım abim sayende harika bir gezi daha yaptık resimlere defalarca baktım tek eksik bol oksijen tekrar tekrar gezdim sanki emeğini sağlık inşallah nice gezilerle devam edeceğiz allaha emanet ol can yoldaşın can kardeşin ne mutlu bana senin gibi bir abim var

:cat:çok güzel bir gezi raporu olmuş .... paylaşım için teşekkür ederiz....:queen::queen:

Canım abim sayende harika bir gezi daha yaptık resimlere defalarca baktım tek eksik bol oksijen tekrar tekrar gezdim sanki emeğini sağlık inşallah nice gezilerle devam edeceğiz allaha emanet ol can yoldaşın can kardeşin ne mutlu bana senin gibi bir abim var

Canım kardeşim,can yoldaşım,''Rabbime hamd olsun'' iyiki varsın...

10 üzerinden 10 Süper bir gezi olmuş paylaşım için ::thanks:

Beyşehir'den sonra Cevizli yolu virajlı idi,zannederim o virajlar

kalkmış ve yeni yol açılmış..:cat:

10 üzerinden 10 Süper bir gezi olmuş paylaşım için ::thanks:

Beyşehir'den sonra Cevizli yolu virajlı idi,zannederim o virajlar

kalkmış ve yeni yol açılmış..:cat:

O güzel virajların birçoğu duruyor,ama yeni yol hızlı bir şekilde yapılıyor...

konyalı hemşerim çok süper bir gezi olmuş gerçekten transalp e de nazar değmesin maşallah çok güzel motor inşallah iler de almak istediğim motorlardan

Gaziantep İl Temsilcisi
Eline yüregine sağlik güzel kareler rabbim kaza bela vermesin....

Kim demiş ''motorcu serseridir diye'' !!!

vallaha ben demedim gardaş.:) ellerinize sağlık iyi gezi.:rendeer:

Çookkk güzel abi, kuzina ve sofra ah ah memlekette ( samsun ) olmak vardı şimdi. Abi ben iki sene Konya Ilgın da okudum okadar arkadaş vardı kimse bizi büyle yerlere götürmedi :pale:

konyalı hemşerim çok süper bir gezi olmuş gerçekten transalp e de nazar değmesin maşallah çok güzel motor inşallah iler de almak istediğim motorlardan

Sevgili hemşerim İnsallah gönlünüzdeki motora ulaşırsınız...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------

Çookkk güzel abi, kuzina ve sofra ah ah memlekette ( samsun ) olmak vardı şimdi. Abi ben iki sene Konya Ilgın da okudum okadar arkadaş vardı kimse bizi büyle yerlere götürmedi :pale:
Samsun un güzelliklerine derman yetmez ama buralara da bekleriz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:10 ----------

Eline yüregine sağlik güzel kareler rabbim kaza bela vermesin....
Bu güzel duaya amin denir ancak...Teşekürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş yüreğinize ve tekerinize sağlık:cat:

Sizin de yorumunuza sağlık... teşekürler...

Süper gezi süper fotoğraflar. Teşekkürler. Orman yollarına zaten bayılıyorum.

Ohh be hayat bu işte. Biran önce bu beton yığınları arasından kendimizi kurtarmak lazımdır. Yola çıkmak lazımdır, buralardan gitmek lazımdır, şu dünyada ayak basmadık toprak bırakmamak lazımdır, büyük düşünüp büyük yaşamak lazımdır. Elinize sağlık, teşekkürler fotoğraflar için. Sayenizde biz de fotoğraflara böyle baka baka geziyoruz, kesmiyor tabi aksine kırbaçlıyor. Ayrıca kavurma nom nom nom. :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar