Rambo I (İlk Kan) ve Cross' la tüymesi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi güzel bir sahne ustaca kaçıyorda; hep aklıma takılmıştır o kadar usta bir cross kullanan adam orda dik çıkmaya kalkıp bayar mı motoru,yanlasa yine çıkar.Olay direk araba iptal ramboda insin motordan olmuş senaryo gereği :mrgreen:

En hoşuma giden yeri orası benim de başarılı bence:), motora acıdım önce ,kimbilir şimdi ne olmuştur o Xt 250 :salut: ,sonra amaaan banane dedim::155::

F54

video güzel fakat rambo böyle motor kullanmaya devam etseydi hayatında nasıl hastalıklar la uğraşırdı allah kerim don aklet motora binilirmi hiç

rocky'de binerdi motura, moreli çok bozukkene kaskını heykeline fırlatmıştı rocky-lll'de :)

Türkiye'ye ilk geldiğinde Beyoğlu'nda ismini hatırlayamadığım bir sinemada seyretmiştik fi tarihinde. Amma da heyecanlıydı yahu.:cyclopsan

İlk yazana da yeniden canlandırana da teşekkürler. :)

Bende çok severim ilk kan filmini.Ama sadece o ilk filmi.Daha sonrakileri pek sevmiyorum. Ayrıca rocky 1'de süperdir. Kuvvetmira, senin avatar'dan zaten belli durum. :)

rocky balboa koç kral ramboydu :p kuvvetmiramın da dediği gibi ,
o zamanlar tv de motorla ilgili birşey görmek imkansızken eksikliği fark etmiş olacaklar ki bu güzel sahneyle bağlamışlar konuyu,

farkında mısınız bilmem artık her yerde motorlarla ilgili birşeyler görmek mümkün , verilen mücadelelerin sonucu alınmaya başladı sanki , tv de reklamlarda belgesellerde haberlerde vs. heryerde kasklı sürücüler çıkıyor karşımıza , siz ne dersiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar