Hocam hyosungu artik bilen biliyor. Hyosungu tanimayan adam ise zaten cogu markayi modeli bilmiyor. Yani, bu tarz adamin tek algisi motor mu scooter mi seklinde.
Simdi sana sorum su: neden kotu durdugu halde , motora ilgisi olan adamlar yemedigi halde ve yine motoru olan, moddeleri taniyan insanin bu ne gereksiz istir diyecegi halde neden hyosungun uzerinde ducati cikartmasi var? Cbr 600 rrla yan yana geldigimde selam verip devam ediyorum. Adamin makine hyosundan ustun sonucta. Dogal olarak yol da veriyorum. Ama hyosunga hyosung muamelesi degil de cakma ducati muamelesi yapmak daha kotu degil mi? Miller kimi kandiriosun demez mi?
Yanlis anlama soruyorum sadece. Bence hyosung ismi yeterince biliniyor. Gerek yok cikartmalarla oynamaya. Bu arada motoruun eski sahibinde bu yazilari yaPistirmos olabilir. sen bence toptan cikar onlari.
BEN KENDIM YAZDIM CUNKU HYOSUNG KASA OLARAK KENDINE DUCATIYI ORNEK ALMIS O YUZDENDE BU YAZIYI KOYDUM AMA NEDENI ST KANUNI OLDUGU ICIN BEN ISTEMIYORUM MOTORUMUN UZERINDE KANUNI YAZMASINI SADECE DISTRIBUTORLUGUNU ALMIS BIR OLDUGU BIR MOTORA GITMIYO CIKARTMA OLSA KANUNI STICKERI COKTAN SOKUP ATMISTIM AMA ADAMLAR VRNIK ATMISLAR KABARTMA GIBI DURUYOR HYOSUNG YAZSA KALSIN AMENNA AMA SEVMIYORUM KANUNI YAZMASINI SENINKIDE KANUNI YAZSIN SEN OYLE BIN BU BENIM ZEVKIM BEN BOLE BINIYORUM:cat::cat::cat::cat::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------
Kardeş, millet yani herkes demiyimde birçoğumuz bende dahil, suzuki yamaha honda kawasaki alamadığı için ve bu motorda ona benzediği için alıyor. Honda cbr600rr alma imkanı varken bunu alanları saymıyorum.
Dolayısıyla böyle bir sebeple alınca insan tabi farklı yazı veya benzeri modifiyeler yapma gereği duyuyor. HYSOUNG hadi neyse genelde çekilir üzerinde durması dert edilmezde. S&T KANUNİ yazısını görünce genelde üzerinde tutmak istemiyoruz.
Konuştuklarım çoğunluğu kapsıyor, herkesi kapsamadığı aşinadır. Vesselam.:cat:
BENİ KAPSIYO (COGUNLUK OLARAK)TULGACAN SAGOLASIN ARKADASA BIDE BENIM MOTORU VERIM BIR TRAFIGE KANUNI ST OLARAK CIKSIN GELEN YORUM VE MUHABBETLERDEN KAFASI SISER...BEN MOTORUMDAN MEMNUNUM ONCEKI MOTORUM KAWASAKI 1100 DU AMA YAKITI TRAFIKTE HARERET SORUNU ILLAHLAH ETTIRMISTI...BU MOTORU SATMAYI DUSUNMUYORUM SADECE SESINE GICIGIM ONUN ICINDE ATELYODE BIR EGZOS CALISMAM VAR YAKIN ZAMANDA SONUCU ACIKLARIM BEN MOTORUMU SATMAK ICIN DEGIL BINMEK ICIN ALDIM 250 LIK MOTOR GIDERIDE IYI YAKITIDA TEMIZ BINERSEN MASRAFSIZ BIR MAKINE 7 AYDIR BINIYORUM BU MOTORA GAYET DE MEMNUNUM ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
YA DUN BIR RESIM ATTIM KARISTIRDIM FORUMU YA:mrgreen:AMA ARKADASLAR HERKESIN MOTORU KENDINE GUZEL BAZEN BIR STICKER ICIN BIR LAMBA ICIN BULUNDUNUZ SEHRIN ALTINI USTUNE GETIRIYORSUNUZ BUTUN BIR GUN BIR FIRSATINI BULSAM SUNU BIR TAKSAM DIYOSUNUZ KAFANIZDA ELLI DEFA MOTORUNUZU MODIFIYE EDIYORSUNUZ ....ZEVKLI BIR O KADARDA TEHLIKELI BIR ASK BU ASKKK...HEPIMIZIN TEKERI YERE DUZ SAGLAM BASSIN ALLAH HEPIMIZI KAZA BELALARDAN KORUSUN EWIMIZE SEVDIKLERIMIZE KAVUSALIMMMM....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
:rendeer::rendeer:ELINE SAGLIK...
Allah senden razı olsun kardeş :rendeer: