Benim aklıma geldi Metehan abi, şimdi sen ybr125 i de aynı şekilde kullandın değil mi? Eskiden olan motorun, onu da zorladın mı? (Kesin zorlamışsındır

) Kaç km yaptın o motorla, şimdi o motor nerede? O da piston, sekman değişti mi?
Yok bana da honda kötü bir motor yaptı gibi geliyor, tamam devir göstergeci yok diye motoru zorlamış olabiliriz ama sonuçta devir kesici var merette? Yani ne kadar zorlayabiliriz ki?
Tabii toprak arazi kullanımı ve tek tekeri hariç tutuyorum. Bu motor 10.000 de neden eskir? Yağ eksiltme ise artık ayrı bir dava.
Ben taş gibi motor olmasını beklerdim hondanın, yani o kadar ybr125 ile kapıştık topiclerde ama honda sağlamlık açısından maalesef ybr125 kadar olamadı, yazık.
Bir dahakine honda diye gözüm kapalı araç alabilir miyim bilemiyorum. Ki bu arada gözüm kapalıdan maksat motor daha kendini ispat etmeden almak, rüştünü ispat etmesi için o motoru kullananların bir 100.000 devirmesi lazım ki motorun ne mal olduğu anlaşılsın.
Bir kurye ile konuşmuştum, adam cbf150 güzel motor ama üzmeye gelmiyor demişti, dediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bizim motor maalesef zorlamaya gelmiyor, ybr125 ile ise adam dağa çıkıyor.
Bu saatten sonra Honda gözümde bitmiştir, hiç bana ağlamasınlar.
Büyük marka bu şekilde olunmuyor :farao: