Kuralına göre değil, kafamıza göre süreriz.

Bu slogan bana bişey hatirlatti :p

Onlar toprağına sahip çıkmak isteyen kişilerdi :p 1.300.000'de kalmışlar :) Nüfusun 70'te birine geliyor.

Biz motosiklet kültürüne sahip çıkmak/onu oluşturmak isteyen kişiler 1.300 bile diyemeyiz sanırım.

Sonra neden motorculara şöyle davranıyorlar, neden bizi adam yerine koymuyorlar diye konu açılır... Önce 3/4 ümüzün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı, sonra bunlar yavaş yavaş türedi..
Motor sürücülerine yavşakça davranan polislere bile kızmıyorum artık

Valla bu forumda arkadaşlar ne zaman diğer araçların saygı göstermemelerine ateş püskürseler, ben de o saygıyı hakedecek davranışlarda bulunmadığımızı hafiften ifade ederdim :)

Ben forum içinde değil de, özellikle o "%75'i ehliyesiz..." haberinden sonra günlük hayatta karşılaştığım olaylarda motorcuları savunacak bişey söylemek içimden gelmiyor, tamamen sessiz kalma hakkımı kullanıyorum. Gerçi ülkemizde gerek B gerekse A2 ehliyeti alıp almamak neyi değiştiriyor ayrıca tartışılır...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bunlar 5,000 kişi ve sayıları artacak.

Peki motosikletin apaçilik olmadığını anlatmaya çalışan bir grubu da biz kurmuş olsaydık, acaba kaç kişi toplardık çok merak etmeye başladım.

Yani acaba biz kaç kişiyiz? :)

Hazır kurulmuşu var. :wiinkk:

http://www.facebook.com/motosiklet.net

Fırat Batı Akdeniz turumuzda, sanırım Demre'ye girerken bunlar gibi 2 motosiklet 3 kişi seni tatlı tatlı taciz etmişti, hatırlıyor musun? :)

Hemen az ileride ışıklarda da motosikletli bir Jandarma bana "kapışalım mı" demişti. :bounce:

asm

Piste çıkanı bile var :)

76556_178239695523864_100000135037564_661184_1555733_n.jpg

allah akıl fikir versin ne diyelim zaten şu facebook u sevmiyordum şimdi hiç sevmiyorum

Yas ortalamalari 16 akil yas ortalamalari ise 0 ila 6 yas arasinda degisen hemserilerim :p
Dikkat edilecek yada hakkinda yorum yapmaya degecek birseyleri yok.Bence gormezden gelelim.Biliyorsunuzki 15-16 yil once korunarak seks yapmak hic yaygin degildi :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Galiba ilk kez bir forum başlığındaki mesajların tümüne katılıyorum :) Allah akıl fikir versin, ne diyeyim... Allah'a yakın, bize uzak olsunlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar