[Bursa - MT]

ooo ulaştın mı batuya, ben de telefonunu buldum bugün ararız diye benden önce davranmışsın :) yaz beni de kara listeye kirlisakal

hangi batu o ya ducatı si olan mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

bu gece yine sabahlar olmasın :)

Arkadaslar; Çok Acil Olarak Revit Liteon M Beden Montumu ve Ls2 Diamond S Beden Kaskımı Satıyorum...Ne Montun Ne Kaskın Hiçbir Eksigi Yoktur..Stickerlar Bile Duruyor..Kaskın Tasıma Cantası,Stickerları Ayrıca Siyah Vizorude Vardır.... Montun Stickerları Kullanma Klavuzu vs. Hepsi duruyor... AYRICA MONTUN Elbise Kılıfıda Mevcuttur...Almayı Dusunenler Bana Ulassınlar.. 05379788329

Ayrıca İstenirse Hatemoglundan Aldıgım Farklı Markada Parlak Siyah Takım Elbisemde Satılıktır..Fazla Giyemedim..Tertemiz Dolapta Duruyor...Elbise kılıfı mevcuttur..

Fırat Moda 05379788329 [email protected] [email protected]

etkinlikte bende vardım ve kenan sofoğlunu görme şansı buldum kask heykelinin açılışı yapıldı ve güzel bi şehir turu atıldı.atmosfer çok iyidi:cat:

lan Haktan fotoğraflardan birinde seni gördüm sanki ama değildir lan dedim sendin demekki... yalnız bir çift lafım var, bayram geçtikten sora kınayı nereye yakmak lazım... olay olmuş bitmiş şimdi söylüyosunuz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------

tekrar baktım da göremedim bana öyle gelmiş

lan Haktan fotoğraflardan birinde seni gördüm sanki ama değildir lan dedim sendin demekki... yalnız bir çift lafım var, bayram geçtikten sora kınayı nereye yakmak lazım... olay olmuş bitmiş şimdi söylüyosunuz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------

tekrar baktım da göremedim bana öyle gelmiş

aga 2 fotoda bende kendimi gördüm altıparmaktan geçerken saat 11 de haberim oldu benimde 11:30 da başlıcak diye çok ani oldu anlaıcağın

vay be millet geziyo biz yardıralım burda sabah oldu hala işteyim a.q. Neyse bugn napıyoruz ben uyumam büyükihtimal görüşelim mutlaka hava güzel gibi şu an

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar