saygıdeğer arkadaşlar, bu kadar teknik bilgi ve detayın arkasından acemice sorular sormak isterim müsadenizlebirincisi muayene yaptırırken egzos sesinden problem yaşayan oldumu? zira motor şu an muayenesiz ve baharda ilk işim o olacak... ikinciside bayram tatilinde artçıyla beraber çok çok devirsiz bi şekilde 2. ila 3. vitesle kullandım motoru, bi süre gittikten sonra motor gaz yememeye ve tam gaz vermeme rağmen kesik kesik gitmeye başladı.bi süre tam gaz zorlayınca normale döndü.. sizce elektrik sorunumudur (fan çalışması ya da ateşleme vs.) yoksa düşük devirde uzun süre gittiğim için karbüratör sorunu falan olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
muayenede ses e dikkat ederler en güzeli sesi azaltmak uzay bu konuda baya bir tercübeli oda yazar sana
gaz yememe sebebi ise tahmini olarak bogulması olabilir motor kaç km de veya bujiler geçici olarak kurumlanmış olabilir bazen ön silindir indiksiyon bobinin fişi titreşimden temazsızlık yapabiliyor bakımlı motor böyle bir şey yapmaz ayrıca muayene geçince her ay için ceza alıyorlar bir an önce yaptırmakta fayda var![]()
nedir bu arka lastik patlaması bu gün baktım arka lastikte kocaman bir yıldız vidanın başı bana sırtarıyor yo üzerince bir bp ye girdim hava saatinin yanında vidanın başına su döktüm fısır fısır kaçırıyor yapmadan olmaz işimde acele beylik düzüne gidecem allahtan fitil teşkilatı yanımda durdum yaptım bir kere olmadı tekrar bir fitil daha o zaman oldu eksilen havayıda tamamladım oldu
bu lastiğin içine sıkılan silikonlu bir şeyler var onlardan kullanan varmı nasıldır bilen varsa yazsın
serden bu kadar korkutma milleti startör filan bujilerle hallolur heralde
bu arada bu gün başka bir conjöktör buldum tywan ürünü kaliteli bir şey denedim 13.6 volt çıkışı var ve ısınma şarj güzel ersinin motora takacagız bakalım radıman verecegini düşünüyorum
Sayfa 116da egsoz sesine müdahale resimlerim vardı.Yalnız orjinal egsozu açtırdıysanız yazık olmuş.Yakıt artar,çekiş düşer hatanın bedeli ise 1200tl civarıdır. Bunun yerine performans eksozu almış olsaydınız orjinal olan yedeğiniz olduğu gibi muayene stresiniz olmaz,motosiklet rahat çalıştığı gibi hp ve tork değerlerindeki farklılğı yaşardınız.
Gaz kesme olayı hayırlı değil.Aküyü tereddütsüz 12v-12A kuru ile değiştirin,bujileri tanesi 30 tl NGK iridium 8 numara ile yenileyin.Sorunun devam ettiği noktada statöre yeni sarımın eli kulağında demektir.:bounce:
halidun abi sağol be allah razı olsun.o kadar yolu benim için geldin.ama bi dondurma yemedin neyse borcum olsun.şu sargıyıda halledelim de inşallah beraber takılırız havalar tam soğumadan
ama yakıt şimdiye kadar 100 km de 5 litreyi geçmedi..
Halidiun abinin motoru gv 650 değil artık...hn650...![]()
ersinim ya dondurmaya yer kalmadıki börekti pastaydı çay derken baya bi yükledik mideyi teşekkür sargı hallolur fazla bir şeyi yok vernikle çözülür aslında motorun ilgiisiz ve anlamıyanların elinde kalmış neyse artık eksikleri hallolunca takılırız iyi olur
bu arada gidon için yaptıgım burçların resimlerini yükleyeyim becerebilirsem
5 litreyi geçmemiş olması çok iyi. Nasıl ölçtüğünü anlatabilir misin?
arkadaşlar şu sayfada Larry Cook diye bir dayı var Hyosung'umuza egzos üretiyor sanırsam,
bilen varmı bu firmayı? alınır mı?
http://www.lccycle.com/exhaust.html