Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ruzgar yedinmi ozaman işin zor bencede dişlilerle oynama

Haklısın hiç bozmayayım, zincir mincir de zarar görür bir de. :)

bu arada 500 km oldu bakımı yaptırdım 1000 km de bakalım zincir regiştirmek gerekecekmi

atiturhan abi ugun gelicektik tam yola cıkıcaz hava bozdu hava birden soguyunca erteledik gene bulaşamadık bi :)

atiturhan abi ugun gelicektik tam yola cıkıcaz hava bozdu hava birden soguyunca erteledik gene bulaşamadık bi :)

Haber vermeden gelmeyin. Bugün müsaittim ama sonra Edremitten baska arkadaslar geldi motora bakmaya. Sonrasinda Fener'e balik tutmaya gittik. Hava bozdugunda biz "sözde" balik tutuyorduk. Yani gelseydin bulamayacaktin.

Haber vermeden gelmeyin. Bugün müsaittim ama sonra Edremitten baska arkadaslar geldi motora bakmaya. Sonrasinda Fener'e balik tutmaya gittik. Hava bozdugunda biz "sözde" balik tutuyorduk. Yani gelseydin bulamayacaktin.

tekke gibi oldu senin orası gelen gelene :p
yakında tur duzenleyecekler

yazın denize girmek için kışında balık tutmak için olur :):):)

tekke gibi oldu senin orası gelen gelene :p
yakında tur duzenleyecekler

Valla Mondialden komisyon isteyecegim. Bi aksilik olmadiysa bi MC daha sattirdim Edremitteki bayiiye, katkilarimla tabii.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

Gerçekten Akçay a bir tur düzenliyelim.Mondial dende sponsor olmasını isteyelim:p

Abi valla aslinda söyle Izmirden baslayaraktan söyle bu taraflara dogru kar topu gibi büyüyerekten bi grup gelse bu taraflara.. buradan da söyle Assos tarafina dogru uzasak süper olur bence. Bilmem bilirmisin ama Assos, kadirga koyu cok güzel. Kamp bile yapilabilir yani, tabii hava güzel olursa.
Gelirseniz beklerim abi.

Valla Mondialden komisyon isteyecegim. Bi aksilik olmadiysa bi MC daha sattirdim Edremitteki bayiiye, katkilarimla tabii.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

Abi valla aslinda söyle Izmirden baslayaraktan söyle bu taraflara dogru kar topu gibi büyüyerekten bi grup gelse bu taraflara.. buradan da söyle Assos tarafina dogru uzasak süper olur bence. Bilmem bilirmisin ama Assos, kadirga koyu cok güzel. Kamp bile yapilabilir yani, tabii hava güzel olursa.
Gelirseniz beklerim abi.

assos deilde kadırga koyunu gerçekten güzel hele yeni yapılan yol çok güzel apaçilerin hepsi orda yarışıyo :)

Gelirseniz beklerim abi.

Kış geldi kapıya dayandı artık.Bundan sonra kamplı geziler çok zor olur.Gelecek yaz başına inşallah.Hep adını duyarım ancak gitmek hiç nasip olmadı Asos'a.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

Birde bu konuya bakın bakalım.orada faydalı bilgiler var.Ama nasip olmadı bu sene yapamadım bu geziyi:pale:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/75069-gunde-75-liraya.html

dedigim gibi gerekirse xringli alırım belki fren balatalarının sesini hiç begenmedim surtunme gibi ses geliyor

Ses ilk zamanlarda benımkinden de gelioduu... ön disk e ve arka kampanaya temizleyici sprey var onu sıktık ne ses kaldı nede gürültü ;) snde yaptır daha taze oldugu için sürtüyo gelio ses.

arkadaşlar sooterden vitesliye geçiş yaparsam bu motoru alacağım aranızda scooterden vitesliye geçenler varmı direksiyon sınavında denedim ama kombinasyonlar kafamı kurcaladı ve gazı bırakınca yığılma oldu
1 bu yığılma bütün viteslilerde olurmu?
2 scooterden sonra alışma evresi ne kadar sürüyor
cevaplarsanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar