Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sen niye gelmiyorsun biz buluştuğumuz zaman bakim? Denizhan manita yaptı bizi hep sattı diyor :)

haftasonu çalışıyorum. Gelmek ıstıyorum. Sevgılımı ay da 1 zor goruyorum hatta goremıyorum. Sımdı ıse aramız açık bıraz. :pale: Yanlış anlaşılmaları duzeltmeye çalışıyorum. Gorunen o ki uzun sure katılamıcam sıze.

aga bunu sen yazmadın mı :)

arkadaşlar benim arka lastiğim pirelli m 75 diye bir lastik sizce nasıl? Ön orjinal öne hangi lastiği tavsiye edersiniz hani virajlarda diz fln değirem diye şaka bi yana güzel yol tutuşu olan lastikler neler?

Benyazdım aga da şakasına beya harbiden yatacak halim yok yani :)

gökhan senin cbr gerckten bu viteslerde bu hızları görüyorumu kesicide

Yahu ne 6. vitesiymiş o öyle. Ben bizim cbr'ların 120 yi geçemeyeceği yollar biliyorum. 6. viteste 145 olur ama öyle her istediğinde çıkamazsın o hızlara. 6. viteste kesiciye girmesi için bile çok sıkmak gerekir.

Herkese Selam

2006 Model cbr 125r ımı satıyorum.Satma sebebim cbf 600 aldım.

Renk : Turuncu - Siyah

Km : 5650

Durumu : Kaza boya yok. ufak tefek çizikleri var.

Muanesi : yok

İstediğim fiyat : 3500 TL Pazarlık payı azda olsa VAR.

iletişim : Ali - 532 427 19 13 ( 11:00 - 20:00 saatleri arasında )

Motorun ilk sahibiyim km si orjinaldir istediğiniz yere gösterilir.

Yahu ne 6. vitesiymiş o öyle. Ben bizim cbr'ların 120 yi geçemeyeceği yollar biliyorum. 6. viteste 145 olur ama öyle her istediğinde çıkamazsın o hızlara. 6. viteste kesiciye girmesi için bile çok sıkmak gerekir.

İvmelenme bittiği an benim için hız bitmiştir isterse 200e kadar gitsin 100den sonra zevk vermiyo cıbırla kim ne derse desin.

gökhan senin cbr gerckten bu viteslerde bu hızları görüyorumu kesicide

Evet bir çok kez gördüm bu rakamları hatta kameram olsa nete yüklerdim. Benden önceki sahibi arrow egsoz fln takmış belki başka bişeylerde yapmış olabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

6. Vitesde redline a girmiyor zaten 10 binde fln kalıyor. 140 dan sonrasını dediğin gibi her zaman göremiyorum ama 130 rahat rahat görüyor.

arkdşm bnde izmirdeyim katılcam gruba az kaldı bekleyin yeni cbr la

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

gökhan enin motorda şuan arrow egzos var ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

deniz sn 2011 cbrı izmirde hangi bayiden aldın ve kaça aldın ?

arkdşm bnde izmirdeyim katılcam gruba az kaldı bekleyin yeni cbr la

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

gökhan enin motorda şuan arrow egzos var ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

deniz sn 2011 cbrı izmirde hangi bayiden aldın ve kaça aldın ?

Benden önceki sahibi paraya kıymış 660 liraya performans egzos almış arrow marka. Bildiğim kadarıyla 2 3 bg güç katıyor motora.

Bendede leo vince eksoz var sesi mükemmel ama performans olarak bir katkısı varmı onun hakkında net birşey söyliyemem :)

2-3 Beygir vermesi çok zor.
bakıldıgı zaman hep bişey deıl gıbı gozukuyor ama cıbırda 2-3 beygır artması cok cok fark eder.
Egzap+tüp deiştigi zaman %15 performans artışı veriyor ortalama.
Buda 13.8'in %15'i yapıyor :)

Oda zorlarsa 1 HP'ye denk geliyor.

Saygılar Sevgiler :)

sa arkadaşlar bende cbr 125 var. bazı arkadaşlarım bana motorun orjinal olan hava filtresi yerine açık hava filtresi takarsan hem sesi daha iyi olur hemde hızı artar dediler s,z ne dersiniz. motora bi zararı olurmu? birde ben plaka takılan yeri stop un altındna tamamen sökmk istiyorum bazı motorlarda gördüm de kendiminkini söktüm ama arka çaurlukla birlikte söklüyü bütün halde onu nasıl sökmem lazım kesmelimiyimm

gökhan senin motor egzos dışında orjinalmi dişli falan oynanmışmı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 ----------

bide bu yeni model cbr farları 1 tanesi yanınca kısa diğeri tek yanınca uzun ikisi bir yanınca hem uzun hemde kısamı oluoyr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar