Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1.vites 50 2.vites 75 3.vites 100 4.vites 125 5.vites 145 6.vites 200

İnanmayan varsa Video Çekerim :cat:

metal gear arka fren balatası elıme ulaştı. 25 lıraya aldım.

kendım değiştirmeyı duşundum aksam ındım ama arka jantın vıdasını sökemedım.

vardır dedım bi hayır çekıç le anahtara vurmayıda sevmem. bıraktım ya bı arkadaşla sökeceğim yada servıse değiştirtcem.

Bu arada servıs 80 lıra fıyat verdı balata ıçın.

önce çaktırmayı duşundum sonra dıske zarar vermesınden korkup Avustralya malı balata aldım.http://www.metalgear.com.au/ belkı alacak olanlar incelemek isterler.

ee söktük diyelim nasıl cakıcaz onu biliyormusn ? :queen:

1.vites 50 2.vites 75 3.vites 100 4.vites 125 5.vites 145 6.vites 200

İnanmayan varsa Video Çekerim :cat:

vayy canına yanlş forumdamıyım nedır :queen:

harbıden hız muhabbetı sıkıcı oluyor.

haklısın casıllas..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

ee söktük diyelim nasıl cakıcaz onu biliyormusn ? :queen:

evet çok kolay :)

kaskımı takmayı bile özlediiiiimmmm:queen::queen::queen::salut:
Full Koruma Giyin Aç SBK 2010 Gazla :)

vayy canına yanlş forumdamıyım nedır :queen:

harbıden hız muhabbetı sıkıcı oluyor.

haklısın casıllas..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

evet çok kolay :)
Aynen hız muhabbeti sıkıcı oldu diyorum işte 125cc motor ne kadar hız yapıyorsa cbrda o kadar gidiyo artısı 6.vitesi var o kadar oda redline girmeni geciktiriyo.

metal gear arka fren balatası elıme ulaştı. 25 lıraya aldım.

kendım değiştirmeyı duşundum aksam ındım ama arka jantın vıdasını sökemedım.

vardır dedım bi hayır çekıç le anahtara vurmayıda sevmem. bıraktım ya bı arkadaşla sökeceğim yada servıse değiştirtcem.

Bu arada servıs 80 lıra fıyat verdı balata ıçın.

önce çaktırmayı duşundum sonra dıske zarar vermesınden korkup Avustralya malı balata aldım.http://www.metalgear.com.au/ belkı alacak olanlar incelemek isterler.

Arkadaşım paylaşımın için çok saol bende değiştirmeyi düşünüyordum ds hem disk hem balatalar kaça mak olur linkde üst tarafta görünen disk ben fiyat göremedim kargo dahil fiyat bulabilirsen sevinirim şimdi den çok tşkkür

Arkadaşım paylaşımın için çok saol bende değiştirmeyi düşünüyordum ds hem disk hem balatalar kaça mak olur linkde üst tarafta görünen disk ben fiyat göremedim kargo dahil fiyat bulabilirsen sevinirim şimdi den çok tşkkür

ben balatayı 25 e aldım. KArgo ıle 30 lıra. Diskınde sorun mu değiştirme amacın nedır?

servis fiyatı 150 tl den aşağı değildir ama geçenlerde sahibinden.com da ılan vardı. 75 lıra gıbı bır rakamdı.

Değişimi kolay sanırım. Ama bıraz vakıt ıstıyo. Resım atacaktım ama samsung'un başarılı telefonları yuzunden pc ye atamıyorum resım.

googleeart o kadar geliştimi ya :)

Nese şakası bir yana sonra dalga geçiyosun diyorlar yanlış anlıyorlar beni :)

Yeni Cbr 125 olabilir oda anca bize 2014-2015de gelir :)

ben balatayı 25 e aldım. KArgo ıle 30 lıra. Diskınde sorun mu değiştirme amacın nedır?

servis fiyatı 150 tl den aşağı değildir ama geçenlerde sahibinden.com da ılan vardı. 75 lıra gıbı bır rakamdı.

Değişimi kolay sanırım. Ama bıraz vakıt ıstıyo. Resım atacaktım ama samsung'un başarılı telefonları yuzunden pc ye atamıyorum resım.

Diskimde sorun yok şekli hoşuma gitti o yüzden sordum balata almam gerekiyor ama bilgi için saol dostum

Ne küheylanı yaa millettin bebelerine maskara yapmışın motoru :D:D:D:D:D:d:D:d

bebe dioon dükkana geldık yenge pazar bna arkadsıını getır dıosun napcaz sadık:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

birincı vites 200 :queen::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar