Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok yok ben arabayla geçiyordum o başka cbr sanırım :)

DOGRUDUR BENIM GORDUGUM 250 GTR KIRMIZIYDI ARKASI FILELIYDI SURUCUSUNDE SIRT CANTASI VARDI SAAT 06:30 GIBI BIZ ONLA FSM DE AVRUPA YAKASINDA GISELER ETILER BALTALIMANI AYRIMINDA YANYANA GELDIK O SAGDAN YAVAS GIDIODU HAVA SISSLIYDI:))KORNAYLA SELAMLASTIKKK..:cat:

BU ARADA TARABYA SAHILDE BITANE YESIL NINJA 250 LIK BIR MAKINA GORDUM EGZOS SESI 4SILINDIR GIBI CIKIYORDU AMA BAKAMADIM:pale:EGER BU SAYFALARA TAKILIYORSA TANISMAK FIKIR ALMAK ISTERIMMM:queen::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka lastiği 180 lik takan var mı ya da takılır mı?

Arkadaşlar, önce herkese iyi bayramlar. Bu makinada anlayamadığım bir özellik var. Sabit hızda giderken , gazı hafif kesdikten sonra, tekrar gaz yükseltirken, yine aynı gazın ayarını yakalamak için zıplatıyorum makinayı. Bir türlü gaz elciğini ayarlayamıyorum.:silent: Herkesde böylemi?

Evet aynen bende de böyle:queen: Sorun yaşatıyo bazı durumlarda ben de debriyajla dengelemde buldum çareyi. Belki zararlı olabilir ama:silent:

Aynı paraya 2007 model 17500 km de hyo250R mı?
2008 model 23000km de STkanuni 250Rmı?
Motorlar arasında pek fark yok kararsız kaldım.

Aynı paraya 2007 model 17500 km de hyo250R mı?
2008 model 23000km de STkanuni 250Rmı?
Motorlar arasında pek fark yok kararsız kaldım.

2007 hyo
*karbüratörlüdür,arıza yaşarsan tamiri kolaydır
*Devir kesici olmadığından krank problemi vardır fakat zorlanmadıkça sorun yaratmaz
*Gaza tepkisi hızlıdır,biraz yakar karbüratörlü olduğundan

ST Kanuni
*enjeksiyonludur, arıza yaşarsan tamiri karışıktır
*devir kesici vardır krank problemi yoktur fakat zorlarsan başka başka yerlerinden (her motor) sorun verir
*Gaza tepkisi biraz daha geçdir, az yakar enjeksiyonlu olduğundan

Bildiklerim bu kadar , yardımcı olabildiysem ne mutlu , karşılaştır 2sinide sen karar ver :rendeer::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım s&t kanunilerde de yok kesici. Kullananlar öyle diyor. Tek fark enjeksiyonlu olması diye biliyorun.

Farkları görkem açıklamış gayet iyi. Enjeksiyonlu modellerde tamirat işleri daha zor ancak tabiki daha gelişmiş bi model. Hyolarda devir kesici yok. Olmamasından kaynaklı kullanıcılar büyük gövdesine aldanarak 600lük performansı bekliyo ve motoru zorluyo bu yüzden de motorda krank kırma gibi problemler oluşabiliyor. St'lerde ise, devir kesici konuldu deniyor (kullanıp da bende yok diyen de var) redline de kullanma olanağı sunmadığı için krankları kırma boyutuna gelecek devirlere ulaşamıyor. Yoksa kullanılan malzeme kaliteleri aynı. Eğer orjinal lastikli alacaksan avantajın 1 sene daha yeni lastiğin olacak eğer değiştirmeyi düşünmüyosan. Enjeksiyonla karburatörlü model arasında benzin tüketimi arasında öyle aman aman bi fark yok.:)

Devir kesici yok; bizzat kendim denedim :) fakat 5. vites 11000 devirden sonra zorlanıyor motor :)

EVET Tüm modellerde. Devir kesici var diyen arkadaslar; son hızda değil, düşük viteslerde denesinler, bakın bakalım 13ooo devri görüyor mu görmüyor mu :cherry:

EVET Tüm modellerde. Devir kesici var diyen arkadaslar; son hızda değil, düşük viteslerde denesinler, bakın bakalım 13ooo devri görüyor mu görmüyor mu :cherry:

devir kesici 5.vites harici devreye girmiyor diye biliyorum. yanlış biliyorsam düzeltin. şimdi s&t kanunilerde de devir kesici yok mu diyorsunuz?

Arkadaşlar "DEVİR KESİCİ" ile ilgili benim motorcumun yada bir arkadaşımın tam hatırlamıyorum bana devir kesici olduğunu ispatlamak için motorda yaptığı şey şudur.

N konumunda yani BOŞTA iken gaz elciğine son gaz verdi, çok hızlı bir şekilde ve devir yüksek seviyeye ulaştığında gazda da devirde de düşüş oldu, sestende belli ediyor, kendini son seviyede azalttı yani. İşte devir kesici bu dediydi bana. Doğru veya yalan bilemiyorum...:cat:

Devir Kesiciyi anlamak boşta verirsin gazı varsa keser :)
Oturup dinlemeye gerek yok zaten di dididid idi di die otmeye başlıyo çok severim o sesi :)
Olmamasıda altınızdakının 250cc bir alet oldugunu unutmadan kullanırsanız bir problem cıkartmaz :)

Bizim cıbırlarda 12.000Rpmde fln giriyo kesiciye(cıbırın kesici sesi çok güzel)

Devir Kesiciyi anlamak boşta verirsin gazı varsa keser :)
Oturup dinlemeye gerek yok zaten di dididid idi di die otmeye başlıyo çok severim o sesi :)
Olmamasıda altınızdakının 250cc bir alet oldugunu unutmadan kullanırsanız bir problem cıkartmaz :)

Bizim cıbırlarda 12.000Rpmde fln giriyo kesiciye(cıbırın kesici sesi çok güzel)

Aynen aynen :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar