Yok kardeşim vazgectım kıyamadımaskerlık ıcın satıcaktım tecıl bozdurmadım bu senede yalan oldu askerlık ınş bu yazda bınıp satıcam
![]()
En iyisini yapmışsın
Yok kardeşim vazgectım kıyamadımaskerlık ıcın satıcaktım tecıl bozdurmadım bu senede yalan oldu askerlık ınş bu yazda bınıp satıcam
![]()
Bayram namazından önce anadolu yakasına geçen Kırmızı Gt250 burdan mıdır?![]()
yok yok ben arabayla geçiyordum o başka cbr sanırımEWET ARKADASIM KIRMIZI SIYAH 250 GTR BENIMKI SANA KORNA CALMISTIM KUSURA BAKMA :cat:KUSURA BAKMA EMIRGANA BAYRAM NAMAZINAYETISIYORDUMMMM...EYVALLAH SELAMLARRR:cat:
yok yok ben arabayla geçiyordum o başka cbr sanırım![]()
Arkadaşlar, önce herkese iyi bayramlar. Bu makinada anlayamadığım bir özellik var. Sabit hızda giderken , gazı hafif kesdikten sonra, tekrar gaz yükseltirken, yine aynı gazın ayarını yakalamak için zıplatıyorum makinayı. Bir türlü gaz elciğini ayarlayamıyorum.:silent: Herkesde böylemi?
Aynı paraya 2007 model 17500 km de hyo250R mı?
2008 model 23000km de STkanuni 250Rmı?
Motorlar arasında pek fark yok kararsız kaldım.
Devir kesici yok; bizzat kendim denedimfakat 5. vites 11000 devirden sonra zorlanıyor motor
![]()
EVET Tüm modellerde. Devir kesici var diyen arkadaslar; son hızda değil, düşük viteslerde denesinler, bakın bakalım 13ooo devri görüyor mu görmüyor mu :cherry:
Devir Kesiciyi anlamak boşta verirsin gazı varsa keser
Oturup dinlemeye gerek yok zaten di dididid idi di die otmeye başlıyo çok severim o sesi
Olmamasıda altınızdakının 250cc bir alet oldugunu unutmadan kullanırsanız bir problem cıkartmaz
Bizim cıbırlarda 12.000Rpmde fln giriyo kesiciye(cıbırın kesici sesi çok güzel)