abi baya bekledik biz dag yolunda suleyman abi ve ben,sonradan gokhan geldi cıktık bizde... seni bekledim ama gelmedin...
walla bende motor yok alan olursa gelirim.. gelip alan olmazsada iyi eglenceler...
İyi eğlenceler.![]()
hoş tatlı güzel bi muhappet oldu gene bol bol güldük katılanlara teşekkürler![]()
keyifli bi akşamdı.. Hakan abiye ayrıca teşekkür.. sohbeti çok keyifliydi..
Akşam İyi olmusta insan bi arar.. gelion mu diye.. malum bizim burdan minibus yok dag yoluna... (Anlayanlara) :farao:
ayarsız bi alo deyip beni al deseydin ya benim aklıma bile gelmedi.. (anladım sanırsam)![]()
walla bende motor yok alan olursa gelirim.. gelip alan olmazsada iyi eglenceler...
Akşam İyi olmusta insan bi arar.. gelion mu diye.. malum bizim burdan minibus yok dag yoluna... (Anlayanlara) :farao:
kontorum yoktu arayamadım... aklınıza onca kişi gelmiş gittiginiz yerde aramısınızda ben gelmedim mi aklınıza...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------
aha boyle yazıda yazdım foruma daha gidilmeden once yani...
süleyman baba bi aksilik olmazsa ben bu aksam gene mekanda olucam allahın izniyle çaya beklerim(herkesi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
malum konturumuz yok anlayana:cat:
ya fırat unutulmuş olabılırsın uzatmanın ne anlamı var bidahakine inş alırız senıde sanki hiç seni almıyomuş gibi konuşuyosun kalp kırıyosun haberın olsun moruk