[Bursa - MT]

resimleri ekliyorum. 2 tane de bulanık vardı eklemedim, boyutlar için ayar çekmeyi unuttum, daha küçük isterseniz söyleyin ona göre bir dahakine ayarlarım.

yaw siz neden o kadar erken çıktınız dağ yoluna buluşmaya? akşam nerdesiniz?

abi baya bekledik biz dag yolunda suleyman abi ve ben,sonradan gokhan geldi cıktık bizde... seni bekledim ama gelmedin... :) fotolar iyi guzelde ben gittikten sonra cekmişsiniz... olmadı şimdi...

süleyman abi ile konustum bişielr yapalım beyler bu aksam turlamay çıkıcaz 05397677496 tel nodan ulsabılırsınız arkadaşlar eher burdan itibara geçemezsek :)

hoş tatlı güzel bi muhappet oldu gene bol bol güldük katılanlara teşekkürler :)

keyifli bi akşamdı.. Hakan abiye ayrıca teşekkür.. sohbeti çok keyifliydi..

Hakan abi ayrıca resimler içinde teşekkür ederim epey bekledik ama güzel çıkmışlar.. resmi çekeni düşünürsek hepimizin karede olması büyük olay tabii :D
BU ARADA FIRAT SİGARAYA BAŞLAMIŞ (ANLAYANA)
fırat bu seferde sildirmeyeceksin demi :queen:

ayarsız bi alo deyip beni al deseydin ya benim aklıma bile gelmedi.. (anladım sanırsam) :D

kontorum yoktu arayamadım... aklınıza onca kişi gelmiş gittiginiz yerde aramısınızda ben gelmedim mi aklınıza...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------

walla bende motor yok alan olursa gelirim.. gelip alan olmazsada iyi eglenceler...

aha boyle yazıda yazdım foruma daha gidilmeden once yani...

süleyman baba bi aksilik olmazsa ben bu aksam gene mekanda olucam allahın izniyle çaya beklerim :)(herkesi)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

Akşam İyi olmusta insan bi arar.. gelion mu diye.. malum bizim burdan minibus yok dag yoluna... (Anlayanlara) :farao:

malum konturumuz yok anlayana:cat:

kontorum yoktu arayamadım... aklınıza onca kişi gelmiş gittiginiz yerde aramısınızda ben gelmedim mi aklınıza...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------

aha boyle yazıda yazdım foruma daha gidilmeden once yani...

tamam yaf vurma kafama unuttum seni :D

ya fırat unutulmuş olabılırsın uzatmanın ne anlamı var bidahakine inş alırız senıde sanki hiç seni almıyomuş gibi konuşuyosun kalp kırıyosun haberın olsun moruk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar