- Konu Yazar
b sınıfı ehliyetime a2 ekleticem, b sınıfı ehliyetimi aldığım sürücü kursunu aradım adam 250tl kurs ücreti dedi. bende gelişim sürücü kursunun 150tl aldıgını söyledim. bu sefer 200 e ineriz sana dedi.150tl olanlardanda başka paralar isterler falan diye zırvaladı. bende teşekkürler dedim kapadım :mrgreen:
avcılarda olduğum için bu sitede reklamı olan gelişime gidip gelmem biraz zor. avcılar civarlarında hangi sürücü kursunu tavsiye edersiniz?
A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 tl kurs ücreti
40 tl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Ziraat Bankası ,Vakıflar Bankası Veya Halkbankası hesabına)
40 tl sağlik raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
140 tl trafik masrafı (sürücü belgesi alırken trafik tescil şb.ne ödenecek.)
bütün masraflar bunlar sanırım şimdi burda 40tl yazan sağlık raporunu ben sağlık ocağından bedavaya alamazmıyım?
avcılarda olduğum için bu sitede reklamı olan gelişime gidip gelmem biraz zor. avcılar civarlarında hangi sürücü kursunu tavsiye edersiniz?
A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 tl kurs ücreti
40 tl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Ziraat Bankası ,Vakıflar Bankası Veya Halkbankası hesabına)
40 tl sağlik raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
140 tl trafik masrafı (sürücü belgesi alırken trafik tescil şb.ne ödenecek.)
bütün masraflar bunlar sanırım şimdi burda 40tl yazan sağlık raporunu ben sağlık ocağından bedavaya alamazmıyım?
Son düzenleme: