o kasko fiyatının üzerine biraz daha koyar bir tane cıbır alırım :queen::queen::queen::queen:
selam ninjacı kardeşler. bugün kasko fiyatı aldım 2700 tl (yıllık) . yorumlarınızı bekliyorum...
selam ninjacı kardeşler. bugün kasko fiyatı aldım 2700 tl (yıllık) . yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar bu motorun km olarak ömrü ortalama ne kadardır? Yani gerekli bakımları yapılmış bir ninja motoru ortalama olarak kaç bin km'de rektefiye ister bir duruma gelir?
slm arkadaşlar ninja almayı düşünüyorum pişman olmak istemiyorum alırsam verdiğim paraya değermi ?? cnkü para ufak bi miktar değil babam işçi emeklisi verdğim para boşa gitsin istemem
slm arkadaşlar ninja almayı düşünüyorum pişman olmak istemiyorum alırsam verdiğim paraya değermi ?? cnkü para ufak bi miktar değil babam işçi emeklisi verdğim para boşa gitsin istemem
ninja 2011 lede bu önümüzdeki sene hiç bir degişiklik malesef olmayacak degişiklikler 2 yılda bir olur. 2008 ve 2009 aynı 2010 ile 2011 aynı olacaktır. bütün modellerde bu böyledir. 2 senelik motor üretilir. ve 2012 yıknda bu degişikliklere umutlanabilirsin. bayilerin eline 8 ci aydan sonraki giren mallar 2011 yılı diye satılacaktır. ve mart ayında elinde malı olan bayiler size yine elindeki malı verecektir. sizde 2011 aldık diye sevineceksiniz. istersen bayi bayi sorabilirsin. bu dediklerimi ordanda teyit ettirebilirsin.
2010 da ilk motorumu aldım motorum 2007 model
ruhsatta yazan budur.
ruhsata üretim yılı yazılmak zorunda değil mi?
motosikleti teslim aldığın tarih trafiğe çıkış tarihin. yani şöyle şu an gidip 2010 motosiklet al ruhsatta 2011 model yazar ama trafige çıkış tarihi 2010 yazar. bende 2008 cbr125 var ama trafiğe çıkış tarihi 2007 nin 9uncu ayı. yanı satışı çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
Arkadaşlar bu motorlarda sabit gidilebilecek en yüksek hız nedir?Mesela otobanda sabit bir hızla 1 saat boyunca en çok kaç km/s hızla gidebilirimki motoru zorlamamış olayım..
bu soru her 2-3 sayfada bir soruluyor
azcık sayfaları bir göz gezdirin
motor en fazla 320km yapıyor
yapmaz diyen olursa ben yaptım olacak![]()