1.5 senedir kullanıyorum.ilk zamanlarda 110da tıkanıyodu benimkide zorla biraz şu an 125 e yakın düz yolda gördüm.Heerkese hayırlı günler..
Arkadaşlar caracal'da gördüğünüz son hız nedir..?
Ben 100 km civarı ciddi bir titreşim yaşıyoum..
Son hızımda 110...
1 km üstüne çıkmıyor...Acaba herkesde böylemi..?
Yoksa ilk motorumu sağır mı yaptım ??
Benimkisi henüz 6 aylık...1.5 senedir kullanıyorum.ilk zamanlarda 110da tıkanıyodu benimkide zorla biraz şu an 125 e yakın düz yolda gördüm.
Benimkisi henüz 6 aylık...
5000 km falan yaptım ..
Bakalım ...Belki dediğin gibi biraz daha vakti sonra biraz daha hızlanır...
Arkadaşlar ilk motosikletini alacak birine Caracal200 önerir misiniz?
kesinlikle ve şiddetle tavsiye edrim.en önemlıleri;
1 devir satı var motorun sesını dınleyımde bıraz daha gaz mı vereyım gıbı bısı dusunmıceksın
2 normal bakımı yabı yag bujı gıbı seylerın malıyetı ucuz tek sılındr 1lt yag ve 1 bujı 30 tl ama mct250 olsa tam 2 katı
3 yakıtı cok az 11kurus
4tıtresım mct den cok dusuk 100km yı gcnce anlarsın mct de 80 dedım mı tammdır
yardımcı olabıldıysem ne mutlu
eski caracalcı geri döndü . Askerlik bitti sorusu olan arkadaşlara zevkle yardımcı olacağım
hayırlı olsun, hepimizin motoru iç lastikli, bildiğim kadarıyla güzergahınız otoban o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum, ancak orada havalar sıcaktır bence 10-17 saatleri arası sürüş yapmayın ve diğer saatlerde sürerken de 6000 deviri fazla geçmeyin ve hep aynı devirde sürerek motoru sıkıştırmayın yani arada debriyaja basıp gazı kesip motoru rahatlatın, bakımları tam mı onu da öğrenin, bilhassa yağını değiştirmenizde ve gaz fren debriyaj tellerini kontrol etmenizde fayda var, zincire de bakın, gerekiyorsa yağlayın.
arkadaşlar motorumu kışa yatırmıştım aküsünü falan söküp
bugün bi kontrole gittiğimde çalıştırayım dedim ve ayak marşıyla çalıştırdım ancak turlarken sanki boğuluyormuş gibi teklemeye başladı ve stop etti, hazır yokuş inerken birkaç kez vurdurdum ama çalışınca gazı çeviriyordum rölanti sesi azcık inceliyordu yani hiç ses yükselmiyordu, motor dönüşü dğeişmiyordu. gaz teli falan sağlamdı ama farlara baktım, motor tekledikçe bütün farlar, göstergeler de sönüyordu, en sonunda da yanmamış benzin egzostta patladı.
acaba akü olmadığı için mevcut manyeto elektrik üretemedi de bujiler mi ateşlenemedi diyorum?
siz ne dersiniz?