[Adana - MT]

muzaffer abi yönü ve hızı belirle yater sonuna kadar arkandayım :wiinkk:

hey yiğitlerim benimmmm şöyle saflar belli olsun:bounce:varan birrrrrrrr:queen:ayrıca bu yeni şeçim için ön araştırmadır:queen:haydin bire yiğidolar kullanın şu klavyeleriiiii:cat:görem sizi:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

işte size bazı insanların gerçek yüzlerini görmeniz açısından bir kare:queen::queen:

şimdi abicim aklıma geldi onu paylaşayım cadır uyku tulumu battanıye mangal şiş et sucuk tabak tava catak bıcak kaşık vs vs vs...... abicim kamp icin bukadar
malzemeyi motor la nasıl götüreceksiniz:silent: imkansız şimdi kücük bir sakal karşılıgı ::melek02:::butun malzemeyi benim komyonete atsak sizde rahat rahat motorla gitseniz nasıl olur iyi olmaz mı??:cherry::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

şimdi abicim aklıma geldi onu paylaşayım cadır uyku tulumu battanıye mangal şiş et sucuk tabak tava catak bıcak kaşık vs vs vs...... abicim kamp icin bukadar
malzemeyi motor la nasıl götüreceksiniz:silent: imkansız şimdi kücük bir sakal karşılıgı ::melek02:::butun malzemeyi benim komyonete atsak sizde rahat rahat motorla gitseniz nasıl olur iyi olmaz mı??:cherry::cherry::cherry:

şaka bir yana kimseyle tanışamadım mt üyesi olarak bir türlü kımet olmadı bu haftaki toplantıda bende varım:cat:saygıdeger abilerim ve kücük kardeşlerimle tanışmak üzere ......hoş kalın....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

Muzaffer amca geldi biran gözlerimin önüne yoksa senmisin? :silent::queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

malzemeyi motor la nasıl götüreceksiniz:silent: imkansız şimdi kücük bir sakal karşılıgı ::melek02:::butun malzemeyi benim komyonete atsak sizde rahat rahat motorla gitseniz nasıl olur iyi olmaz mı??:cherry::cherry::cherry:.

muttalip kardeş,biz 2 yıldır zaten bu kadar malzemeyi motorlarla götürüyoruz.üstelik taşucundan da yiyecek,içecek vs.yi de alıyoruz.ama bu yıl ç.gürsel kardeşimiz zaten arabasıyla geldiği için daha rahat olacak.:wiinkk:eek: bakımdan,sizin sakal yattı.:bounce: üstelik bir guruba bir SAKALCI yeterde artar bile.:queen:

Merhaba arkadaşlar,
Bu çarşamba' da toplantı keyifli geçecek sanırım. Toplantı mekanında değişiklik var mı?
Bora başkanım bilgilendirirsen seviniriz.

hayırlı uğurlu olsun :mrgreen: abi biz de sana elimizden gelen tüm desteği vereceğiz içimden bir his çokkk güzel olacak diyor...:cat:

günaydın arkadaşlar üstelik bir guruba bir SAKALCI yeterde artar bile.:queen:

nedemek isteyon ulennn:pr:yeteri anladımda artanı anlayamadım :pr:yoksam bana bişeymi demek istedin:bounce:istersen yarin kozlarımızı paylaşak hıı nedersin loooo:queen:bundan sonra toplantı ve gezi proğramlarını bennnnnn yapicammmm sıkıysa biri bana yapma desin görim onin ensesini::pala::::pala::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

http://i717.photobucket.com/albums/ww173/BEK_011/IMG_1015.jpg
hııııı nesial

Sevgili AdanaMT...!

Usul usul yürüttüğüm arayış ve çabalarım sonunda, bazılarınıza da sürpriz olmayacak şekilde, 05/11/2010 itibariyle JIMMY JOKER KAFE Ziyapaşa Şubesi'nin yönetimini devralmış bulunmaktayım. Buradaki güzel ortama kendimizden de birşeyler katarak ailenizle ve arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebileceğiniz bir mekan idare etmeye gayret göstereceğim. Daha yolun çok başında olduğum için destek ve ilginizi bekliyorum.

Cengiz ve Gülden'e herşey için teşekkür ederim...! Umarım herşey planladığımız gibi gider...!

Allah'a Şükür Bugün Cuma...!

teşekkürlük bir şey yok abim hayırlı ugurlu olsun :cat:

herkeşe iyi akşamlar uzun zamandır girmiyordum pc bozuk ben bozuktum,şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

muttalip sen önce ortama gir bir tanış,ekiple muhabbete gir.Önce sen kendi kuyruğunu bir düzelt:cherry: sonra sakal olaylarına da sakın hiç girme derim,yoksa mevcut tüylerinden de olursun:queen:

öncelikle muratçım hayırlı olsun allah utandırmasın,ben yarın gelemiyorum,vardiaya kalıcam,yanem yarın sabah gitçem perşembe zabah döncem ee askerlik mecbur, bu vesile ile beni mazur görün,

bayram 2.ve 3.günü için gidebilirsem eğer boğsak tercihimdir,kişiler değil tercihim gittiğim yer eğlence ve çekmeye hasret kaldığım reziliktir.Darılmaca olmasın sıkarım şelepsizim

herkeşe iyi akşamlar uzun zamandır girmiyordum pc bozuk ben bozuktum,şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

bayram 2.ve 3.günü için gidebilirsem eğer boğsak tercihimdir,kişiler değil tercihim gittiğim yer eğlence ve çekmeye hasret kaldığım reziliktir.Darılmaca olmasın sıkarım şelepsizim

ulem beni sinirlendirmeyin haaa benim güzergahımda aynı fakat kamp alanımda hem wc var hemide duş.ayrıca çadırları kurcamız yer rüzgardan,yagmurdan korunmalı:cat:yanime daha iyi:cat: uymayın şu şeytanın gazabına ulemmmm:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

[/COLOR]htt
p://img27.imageshack.us/img27/9998/dsc03431copy.th.jpg
yarabbim gerçek kişiyi ayrt edin bireee bakın şu kareye:queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,bugün 10 KASIM,ATAMIZI HASRET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Uploaded with ImageShack.us

http://i717.photobucket.com/albums/ww173/BEK_011/IMG_1015.jpg
hııııı nesial[/QUOTE]

[QUOTE="fazerr, post: 2196209, member: 46723"][/COLOR][URL=http://img27.imageshack.us/i/dsc03431copy.jpg/][IMG]htt
p://img27.imageshack.us/img27/9998/dsc03431copy.th.jpg[/URL]

başka şeylerde attığın gibi,bide şu resim linklerini atabilseydin.:pr::queen:

kardeş,3. ve 4. günü gidiliyor.:)

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)

Etkileyici bir rakam :mrgreen:

selam arkadaşlar:))

görüşmeyeli iyisiniz umarım:rendeer:

hayalet Muratım yeni yerin hayırlı olsun:) bi kahveni içmeye uğrarız

nedemek isteyon ulennn:pr:yeteri anladımda artanı anlayamadım :pr:yoksam bana bişeymi demek istedin:bounce:istersen yarin kozlarımızı paylaşak hıı nedersin loooo:queen:bundan sonra toplantı ve gezi proğramlarını bennnnnn yapicammmm sıkıysa biri bana yapma desin görim onin ensesini::pala::::pala::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

http://i717.photobucket.com/albums/ww173/BEK_011/IMG_1015.jpg[IMG]
hııııı nesial[/QUOTE]

[QUOTE="fazerr, post: 2196209, member: 46723"]ulem beni sinirlendirmeyin haaa benim güzergahımda aynı fakat kamp alanımda hem wc var hemide duş.ayrıca çadırları kurcamız yer rüzgardan,yagmurdan korunmalı:cat:yanime daha iyi:cat: uymayın şu şeytanın gazabına ulemmmm:queen:[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------[/SIZE]

[/COLOR][/COLOR][URL=http://img27.imageshack.us/i/dsc03431copy.jpg/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9998/dsc03431copy.th.jpg[/URL]yarabbim gerçek kişiyi ayrt edin bireee bakın şu kareye:queen::queen:

sevgili abim izin olayım olursa kessssinlikle oltalarımla boğsaktayım

EVET beyler buhaftaki çarşambe toplantımızda pazar günü gezimiz tarafımdan tespit edilmiştir..... MERSİN _GÖZNE SARNIÇ TESİSLERİ..
SAAT 10.00.DA mersin güzergahı mola tesisleri 10.30da teker döner..çoğunluk eşli olarak gelinecektir.bilgilerinize sunulur.gerçek başkan bendeniz muzaffer.syglarımla arz ederim.imzam::pala::

EVET beyler buhaftaki çarşambe toplantımızda pazar günü gezimiz tarafımdan tespit edilmiştir..... MERSİN _GÖZNE SARNIÇ TESİSLERİ..
SAAT 10.00.DA mersin güzergahı mola tesisleri 10.30da teker döner..çoğunluk eşli olarak gelinecektir.bilgilerinize sunulur.gerçek başkan bendeniz muzaffer.syglarımla arz ederim.imzam::pala::

ohimhd.jpg

:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar