yok abi bir sıkıntı zaten benim koltuk epey eski gibi duruyordu. Bu mereti sevdim yeni gibi oldu şimdi...
yok abi bir sıkıntı zaten benim koltuk epey eski gibi duruyordu. Bu mereti sevdim yeni gibi oldu şimdi...
Realdeki gösteriye gelen yokmu ?
burakcığım,boyanın görünümü ve senin+başkalarının üzerinde bıraktığı olumlu etkiden dolayı ben de MEMNUN oldum.koltuğuna temizlik sonrası sürdüğümüz madde deri besleyici dediğimizbir maddedir.biraz parlaklık ve biraz da KAYGANLIKverir.sanırım koltuk tam EMMEMİŞ maddeyi,o yüzden pantolona bulaşmıştır,ses konusu da kayganlık verdiği içindir.rahat ol,oturup kalktıkça o kayganlık geçer.
NEDİYECEĞİMİ şaşırdım boracığım lakin hani bir laf var hersöze söyleyeceğim birşeyler vardır::deliir::::deliir::ulen sende yok bu yok şu deme alırsın bir vaselin iş tamam herkese lölö biz yemeğiz olimmmmm:queen::queen::ala:::
ala::
Ellerinize sağlık gençler :cat:
Yüksel'im Türkçe'yi anadilin gibi kullanmandan çok etkileniyorum :rendeer:
günaydın arkadaşlar.bol kazançlı bir hafta olması dileklerimle.
DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi,her yıl kurban bayramının 3. ve 4. günü,BOĞSAK'da,çadırlı kamp yapıyoruz.bu yıl,bayramının bitiminden sonra,c.tesi-pazar'a gelmesi nedeniyle,2 gece kamp yapabiliriz.bu yılda 3.sünü gerçekleştireceğimiz (geleneksel) kamp için,gelmek isteyen herkes davetlidir.yalnız unutulmaması gereken birkaç malzemeyi hatırlatmak istiyorum.
1-kimde varsa IŞILDAK,
2-sucuk,et pişirmek için IZGARA,
3-en önemlisi de ÇAYDANLIK,
4-tahminen geceleri çok serin olacağı için,varsa UYKU TULUMU ve BATTANİYE,
5-kurban bayramı olması nedeniyle,getirebildiğiniz kadar ET,
6-SAVAN veya KİLİM.
tarih :18.11.2010
buluşma yeri :MOLA,
buluşma saati .10.00
hareket saati :10.30
LÜTFEN SAATİNDE ORADA OLALIM.10.30 DA TEKER DÖNER.
bora abi cumartesi menekseye balıga gitdik batdaniye çadır ateş yeterşiz oldu sabaha kadar donduk hatırlatim bence batdaniyeyi fazlastırın derim
günaydın arkadaşlar.bol kazançlı bir hafta olması dileklerimle.
DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi,her yıl kurban bayramının 3. ve 4. günü,BOĞSAK'da,çadırlı kamp yapıyoruz.bu yıl,bayramının bitiminden sonra,c.tesi-pazar'a gelmesi nedeniyle,2 gece kamp yapabiliriz.bu yılda 3.sünü gerçekleştireceğimiz (geleneksel) kamp için,gelmek isteyen herkes davetlidir.yalnız unutulmaması gereken birkaç malzemeyi hatırlatmak istiyorum.
1-kimde varsa IŞILDAK,
2-sucuk,et pişirmek için IZGARA,
3-en önemlisi de ÇAYDANLIK,
4-tahminen geceleri çok serin olacağı için,varsa UYKU TULUMU ve BATTANİYE,
5-kurban bayramı olması nedeniyle,getirebildiğiniz kadar ET,
6-SAVAN veya KİLİM.
tarih :18.11.2010
buluşma yeri :MOLA,
buluşma saati .10.00
hareket saati :10.30
LÜTFEN SAATİNDE ORADA OLALIM.10.30 DA TEKER DÖNER.