Kim Ankara'da anlayamadım, bilmece gibi konuşmayın arkadaşlar
Burada tek başımayım zaten
ale:
Sevgili Uzay, sen daha önce regal raptor kullandın mı? Bir forumu okurken orada da uzay nickli birinin konuşmalarını okudum da. Regaller, özellikle de 350cc olanları çok yakışıklı ama kullanıcıların birçoğu vibrasyondan çok rahatsız; performans sınıfına göre nasıl bilemem ama...
Arkadaşlar formda dolaşırken yeni gördügüm bir resimdeki eksoz çok hoşuma gitti Aidikurt rumuzlu arkadaşın motoru kendisi forma girmiyor herhalde yada motoru satmış tarih çok eskiydi çünkü nerde bulabiliriz ses nasıldır acaba fiyat nasıl bilen varmı
Orjinal egzoz görüntü olarak kötü ses olarakta nerdeyse gv250 ayarında bastırılmış. Aslında uzay yerinde olsam modifiye olanı kullanırdım ama çıkış noktalarına sayfa 116 daki uygulamayı yapar mevcut sesi yarıya çeker ama tok ve gür bir ses elde ederdim.
Orjinal egzoz görüntü olarak kötü ses olarakta nerdeyse gv250 ayarında bastırılmış. Aslında uzay yerinde olsam modifiye olanı kullanırdım ama çıkış noktalarına sayfa 116 daki uygulamayı yapar mevcut sesi yarıya çeker ama tok ve gür bir ses elde ederdim.
varmı daha güzel bi tasarım bilen....yan çanta veya arka ????????
bu arada uzaycım seni ve hayatı idame bıçağını kullanamamanı seviyorum ,,seviyoruz...![]()
vida bile sıkamıyorum mootoraelden gelmiyor abicim..uzay dalga geçme bu konuyla..::utangac:
Viceroy bakışımızı da yaptık bu arada :bounce:
![]()
Aslında Amerika'dan gelen jetkıd paketini henüz kullanmadım.Şimdi onuda aklıma getirmiş oldun.Denesem ne kaybederimki, yedek hava filtremde var.
selamlar sevgili gv 650 kullanıcıları, bende nasip olursa aranıza katılma planları içindeyim, kış bitimi gibi moneroyu satıp bir demir at'a kavuşmak isiyorum..
bu cihazların 2. el fiyatları hakkında biraz bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.. selamlar saygılar..
geçen gün motorumla ilgili bi sıkıntı yaşadım.. akşam saatlerinde soğuk havada motoru çalıştırmak için jikleyi sonuna kadar çektim ve o şekilde bırakıp 5 dakika kadar eve girip çıktım. geldiğimde egzostun ilk çıkış noktası nar gibi kızarmış bi şekilde etrafa resmen ışık saçıyordu. yani neredeyse eriyecekmiş. acaba benim hatamdan mı kaynaklanıyor bu olay (yani uzun süre jikleyi sonuna kadar çekili bırakmak yanlış birşeymi) yoksa bi problemmi var onu merak ettim..