[Adana - MT]

herkese günaydın.hayırlı işler bol boll kazançlar dilerim.

ozaman gezi planını bora abi yaparak tekir-sucuk olarak karar mı veriyor acaba:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

Günaydın millet :rendeer:

Üzülerek bu hafta sonu gelemiyeceğimi belirtmek isterim, kısmet başka zamanaymış.:pale:

adaşım benim dediğim yer orası değil ama eminimki dediğin yerde güzeldir. :cat:

:pr::pr::pr: ben sen gelecen diye gelecektim amca yaaaa.olmadı şimdi:pale:

ya bu haftada ptt yapmıyalım yardıralım motorlarımızı güneşin batışına doğru :)

Evet abilerim amcalarım=)
bu hafta sizden gezi sesi çıkmayınca ben ege,yusuf abi gezi planımızı kararlaştırdık.

pazar günü saat 9'da haraket molada.mersine gidicez.orda sahilde balık yedikten sonra 1 ay önce ki gezimizde ki gibi gözneden tarsusa kadar virajlı yollardan otobana giricez böylece gezimiz biticek.hem karnımızı doyurucaz hem de virajın tadını çıkarıcaz.

gezi katılacaklar

1.jönysf(yusuf abi)
2.haydut(ben)
3.egos(egemen)
4.
5.

herkese hayırlı işler bol bol kazançlar dilerimm.
hayret sitede kimse yok:mrgreen:
bu aralar baya sessiz buralar

herkese hayırlı işler bol bol kazanç dilerim.hayırlı cumalar olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 ----------

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar olsun.:)

bora abi.çarsamba günü buse kek yapmıştı tadı hala damağımda.müsait olduğu bi zaman tekrar yapabilir mi?:rendeer:

Sevgili AdanaMT...!

Usul usul yürüttüğüm arayış ve çabalarım sonunda, bazılarınıza da sürpriz olmayacak şekilde, 05/11/2010 itibariyle JIMMY JOKER KAFE Ziyapaşa Şubesi'nin yönetimini devralmış bulunmaktayım. Buradaki güzel ortama kendimizden de birşeyler katarak ailenizle ve arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebileceğiniz bir mekan idare etmeye gayret göstereceğim. Daha yolun çok başında olduğum için destek ve ilginizi bekliyorum.

Cengiz ve Gülden'e herşey için teşekkür ederim...! Umarım herşey planladığımız gibi gider...!

Allah'a Şükür Bugün Cuma...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar