Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:queen: Arkadaş tam ticaret adamı ozaman:cat:

:)

Gençler Fiyat düşürdüm.
Bi tane ninja var satarsam onu alcam :bounce:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rmizi-kusursuz-yoshimura-egzoz-30360155/detay
30360155kxn.jpg

O egzozu en az 5 kişi istedi biliyo musun? Hatta ilk teklifi ben yapmıştım.
Benim orjinalin üstüne ne kadar vericeğini düşünüyodu onur35:cherry:

oğuzun kısmetiymiş o egsoz(motor) nazar değmez umarım:rendeer:ver gazı oğuz izmir seni dinliyor:cat:
sattığıma pişman oldum yeni motor alıcaktım arkadaşlarım "kış geldi olum ne motoru?" diye beni boğuyorlar resmen arada kaldım bari kışı geçirebilceğim çarşı-ev arası bi scooter mı alsam sonra satmasamda olur pedere veririm:silent:

Çok pis gaza getiririm ışıklarda bile milleti gaza getırıyorum sonra arkalarından ulan ne gaza geldi diye gülüyorum :)

Geçen 206'nin biri m.köy'de sanki drag yapar gibi kalktı bnde tın tın arkasındayım trafık sıkıştı gülerek geçtim yanından fıttırıyo gören deli hızlı alet zannediyo :)

Geçen 206'nin biri m.köy'de sanki drag yapar gibi kalktı bnde tın tın arkasındayım trafık sıkıştı gülerek geçtim yanından fıttırıyo gören deli hızlı alet zannediyo :)

yandan 600 gıbı gorunuyo yanı bılen ıçın anlaşılıyor ama bılmeyen hızlı sanıyor. Basıyor gaza :) çok yaşıyorum ben de bazen gazlıyorum arkada kalıyor. mını geçtı bı tek gazladım çoştu kayboldu :mrgreen: sonra lambada ben yıne yanındayım :queen:

yandan 600 gıbı gorunuyo yanı bılen ıçın anlaşılıyor ama bılmeyen hızlı sanıyor. Basıyor gaza :) çok yaşıyorum ben de bazen gazlıyorum arkada kalıyor. mını geçtı bı tek gazladım çoştu kayboldu :mrgreen: sonra lambada ben yıne yanındayım :queen:

Ben öle oldugu zaman basmıyormuşum hani bassam gidicek havasıyla sürüyorum :queen::queen:

Megan ve Ford Transıt ıle kapıstım :D 100 km ye kadar asla gecemedıler ama sonra acımıyorlar:)yınede pesını bırakmadım kısa mesafe sonlarında hep ısık var cunkı hep yetıstım.:)Tum arabalar kafa tutuyor anlamıyom dedıgınız gıbı buyuk motor sanıyorlar:)bazen casıllas arkdas gıbı yapıyom gaz fılan verıp bakıyom yanımdakı motorluya yada arabaya yesıl yanar yanmaz sonunda kadar kokluyor gazı:)bende yavas yavas gıdıp arkadaslarından guluyom ıyı gaza gelıyorlar:)

aman dikkat :) fsi tsi vti vts gti si denk gelmemiş sana demekki :p şaka bi yana 0-100ü kaç saniye bizim motorların

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar