Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya arkadaşlar hem siteyi hem sahibinden i yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Sahibinden de hangi ilana baksam "çok temiz" bi motor :) Özellikle Cbr125 için söylüyorum çünkü ilgilendiğim motor bu... Var mıdır motorun temiz olup olmadığını anlamanın kolay bi yolu ?

Ya arkadaşlar hem siteyi hem sahibinden i yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Sahibinden de hangi ilana baksam "çok temiz" bi motor :) Özellikle Cbr125 için söylüyorum çünkü ilgilendiğim motor bu... Var mıdır motorun temiz olup olmadığını anlamanın kolay bi yolu ?
Satıyım bnm motoru temiz :bounce:

Hangi benzini tercih etmeliyiz arkadaşlar ? en uyugunu hangisi bize biri 95 diyor biri 97 diyor, bizim firmada birde 95 süper extra benzini var karbüratörlü araç için ?

linkleri tıklayıp linkte yazan rakamları açılan kısıma yazınca ilanlar görülebiliyor:wiinkk:

benn önü 29 arkayı 31 yapıom :cat:

teşekkürler :) soruyu sorduktan sonra kitapçığı getirdi kuzenim (kitapçık eski sahibinde kalmıştı) orda da sanırım aynı ölçü yazıyordu

peki size bi soru daha benzin konusundaki fikriniz nedir 95 oktan mı 98 oktan mı kullanıyorsunuz :silent:

Hangi benzini tercih etmeliyiz arkadaşlar ? en uyugunu hangisi bize biri 95 diyor biri 97 diyor, bizim firmada birde 95 süper extra benzini var karbüratörlü araç için ?

sorulmuş zaten :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

ohoo ben sayfalara göz atana kadar cevap bile gelmiş :) eyvallah, 95 veriyo zaten pompacılar benim motorun eski sahibi de 95 kullanıyormuş kendisi honda servisi :) birkaç yerde 97 koyulması yönünde yorumlar gördüm de o yüzden merak ettim

oğuz link boş bende eski küheylanı görecem diye bir hevesle açmıştım:pale:

1 haftadır motorsuzum amma da alışmışım varlığına motorsuzluk ne illet bişeymiş ya havalarda nazire yaparcasına güzel ve ben 4 tekere mahkum kalıyorum:pr:

Geç olsun güç olmasın :cat:

oğuz link boş bende eski küheylanı görecem diye bir hevesle açmıştım:pale:

1 haftadır motorsuzum amma da alışmışım varlığına motorsuzluk ne illet bişeymiş ya havalarda nazire yaparcasına güzel ve ben 4 tekere mahkum kalıyorum:pr:

ESKİ KÜHEYLAN NE DEMEK O BENİM HALA :queen::queen:

DEMİ YA İZMİRDE HAVALAR ON NUMARA YARIN BENDE KSK TURU YAPCAM NİSPET ATARCASINA :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar