selam arkadaşlar,
ben de bu motoru ilk vitesli motorum olarak almak istiyorum.. bundan önce hyosung karion (şimdiki kanuni rt 125 d) modellerini inceliyordum.. bu sırada en çok hoşuma giden bu 125cc'lik modellerin lastik ebatları oldu..
asya gy 200'ün depo grenajını çıkarınca modelleri neredeyse birbirine yaklaşıyor.
bildiğiniz üzere hyosung karion ya da kanuni rt 125 d modelleri aslında yamaha tw125 ve tw200'ün taklitleridir. dolayısıyla asya gy 200 de neredeyse öyle..
şimdi gelelim asıl soruya;
bildiğiniz üzre bu modellerin üzerinde gelen lastikler tam anlamıyla bir kaliteyi yansıtmıyor. acaba yahama tw200 için bridgestone tarafından üretilmiş lastikleri kullanmam mümkün olur mu?
yamaha tw200 ön 130/80-18 arka 180/80/14
asya gy 200 ön 100/90/18 arka 130/90/15
ya da bu model için lastik önerileriniz varsa nelerdir?
sevgiler
arman
Selam Arkadaslar sizlere bi sorum olacak Debriyaj Balatası fabrikada yok. Benimde Debriyaj balatası gitti peki 200 gy'ye uyan baska debriyaj balatası varmı cbr 600rr uyuyo diyolar ama oda cok pahalı baska uyan debriyaj balatası varsa yardımcı olursanız sevinirim...!
sen sorunu sor elbet yardımcı olan cıkar.
Ben egzosa 4 delik açtırdım. Rolantide mübarek KLR 650 gibi ses veriyor. Yolda da gaz verince sesi hissetmek güzel. Performansa öyle aman aman bir katkısı olmadı. Artık biraz daha fazla bağırdığı için sadece kişisel tatmin oluşuyor ama bazen o eskiden sessizce süzüldüğü günleri özlüyorum. Pişman mıyım asla. Kafa şişirsede bazen harareti daha çabuk attığını bilmek daha güvenle gaza asılmanı sağlıyor.
inşallah :mrgreen:
-ön fren diskinde bir garip ses var motorsikleti çalıştırmadan hareket ettirince daha iyi hissediliyor sürtme sesi gibi disk fren temizleyici ile temizledim 2 gün düzeldi sonra tekrar
- motorsikletin tüm grenajlarını nasıl sökerim depo grenajını sökemedimale:
- ledli sis farı taksak elektrik aksamını zorlarmı ?
inşallah :mrgreen:
-ön fren diskinde bir garip ses var motorsikleti çalıştırmadan hareket ettirince daha iyi hissediliyor sürtme sesi gibi disk fren temizleyici ile temizledim 2 gün düzeldi sonra tekrar
- motorsikletin tüm grenajlarını nasıl sökerim depo grenajını sökemedimale:
- ledli sis farı taksak elektrik aksamını zorlarmı ?
bence hiç girişme o işe ben kapattırdım buluşınca anlatırım nedenini:salut:Benimde öyle bir uygulama yapma niyetim var ama delikleri neresine açmalı ?