[Adana - MT]

ege kanka çıkmadı link yusufye sorup başka şelikde yüklemek lazım nasıl yapıcaz acaba

kanka bidaa bi bak yenile sayfaya baştan gir ekledim sora bidaa girdim foruma gözüküyor

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.
Bayramda bi etkinliğiniz olursa nişanlımla birlikte bizde katılabiliriz belki.
Bu başlığı takip ediyor olacagim.
Kendinize iyi bakın :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,dün ampul gibi bir havayı daha gezisiz,boşa geçirdik.:pr:

Merhaba arkadaşlar.
Bayramda bi etkinliğiniz olursa nişanlımla birlikte bizde katılabiliriz belki.
Bu başlığı takip ediyor olacagim.
Kendinize iyi bakın :)

vay sinancığım,bakıyorum sen de yavaş yavaş ADANA'lı oluyorsun.:)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,dün ampul gibi bir havayı daha gezisiz,boşa geçirdik.:pr:

valla bora abi biz boşa geçirmedik . önce yamaç paraşütü etkinliğine gittik orda denemek istedim atlamayı adamlarda paraşütümüzümü yırtacan seni kaldırmaz deyince vazgeçip bu seferde tekire et yemeğe gittik abi. ordanda şekerpınarı yaptık geldik. hava ordada çok güzeldi .

Adana İl Temsilcisi
oooh ne iyi etmişsin kardeş.bazı arkadaşlar gibi benim de işlerim vardı ve gün içinde içimden ''tam gezi havası''diye çoook geçirerek ADANA'yı bekledim.bazı arkadaşlarım yamaç paraşütü etkinliğine katılmışlar senin gibi.ama sen tekir-şekerpınarı da yapmışsın ooohh afiyet olsun.:cat:

herkese günaydınnn.hayırlı işler bol bol kazançlar dilerim.:rendeer:
dünkü güzelim havayı kaçırdık inşallah haftaya hava böyle güzel olur , tekire gideriz?

Hayırlı haftalar bol kazançlar :rendeer:

Eminim dün herkez güzel güzel eğlendi, bizimde evimizin kapı pencereleri değişti, sanki bütün işi ben yapmışım gibi ne yoruldum ama, başladık artık bi kere inşaata bi de banyonun fayanslarını değiştirelim bari. Bu gidişle gezilere biraz zor gelirim :pale:

baylar da, bayanlar da çok şıktı, ortada motor falan da yoktu, düğün falan mı vardı merak ettim :)

ama böyle uzaktan merakat etmek olmaz ki :bounce: bu soruyu o gece soracaktın :p

ne anlıyorsun TEKİR TEKİR,hayırdır orada gizli işlerin mi var?

Günaydın Millet

Tekirde ne olacak sucuk ve pirzoladan başka :D

eveeet,bizim gezilerdeki beslenme tercihimiz bu yönde,arada bir ciğer de yaparız hani.:p

@bora abim:abi mersin dümdüz yol pozantı-ankara yolu virajlı güzel diye istiyorum , yoksa gözne gezisi gibi birdaha yapabliriz.birde ne zamandır tekire gitmıyoruz tam oralık hava buz gibidir şimdi bol bol temiz hava bol bol yiyecek tabi alternatif bir gezi sunulursa neden olmasın?:)

@zafer abi:abi bizim gezilerin amaçlarından biriside boğazdır!
yemek yemeden gezimi olur bol bol stres adrenalin attıktan sonra acıkıyoruz bırakta yiyelim acaba BALIK MI YEMEĞE GİTSEK?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar