[Adana - MT]

BU HAFTA GEZİ varrrrr katılıma göre karar vereceğim arzu edenler lütfen yazsın yoksa kendim ona göre karar vereceğimmmmm.prola şöyle(kızı kolda fazerı yolda severimmm)yazmayan geziye gelemez söylemedi demeyin okadarrrrrrrrr

Fazeri yolda elbette kızı kolda severim.(Mecburen yazdım,aksi halde geziye katılamıyorum):bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Muzaffer gerçekten güzel bir gezi yapalım ben epeydir katılamıyorum(Soğukoluk hariç zira hep otobandı)Virajı bol parkur tercihim.:bounce:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.bugün hava süper,cam gibi.:p

ben de BARBAROS KOY'unu öneriyorum.biraz otoban,ardından sahilden taşucu-boğsak-barbaros koyu.hem deniz,hem sucuk piknik.:)

DUYURUDUR........arkadaşlar yarin kabasakal mezarlığına varmadan önceki rampadan sağ okları takip ederseniz....yapaç paraşüt etkinliği var tüm türkiyeden katılım varmış ve etkinlikte ne isterseniz var.arzu edenler katılabilir.isteyenler aileleri ile katılabilir yeme içme bedavaymışşşş:queen:ben yarin gidiyorum haydi etkinlikte buluşalım:cat:

ben geceden burdayım ve cookk eglendık yaaaa yarın hepınızı beklıyoruzzzzzz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------

yalnız saptıktan sonra yol cok tozlu gıcır gıyınmeyın bılgılerınıze..:)bvcdvb

herkese günaydın. iyi pazarlar ve iyi tatiller diliyorum. :rendeer:

o dediğiniz yamaç paraşüt yerini biliyorum. çok yüksek ve güzel bir yer. kabasakaldan saga dönünce paraşüt alanına kadar yol biraz taşlı ama idare eder.:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

ben geceden burdayım ve cookk eglendık yaaaa yarın hepınızı beklıyoruzzzzzz.yalnız saptıktan sonra yol cok tozlu gıcır gıyınmeyın bılgılerınıze..:)bvcdvb

o dediğiniz yamaç paraşüt yerini biliyorum. çok yüksek ve güzel bir yer. kabasakaldan saga dönünce paraşüt alanına kadar yol biraz taşlı ama idare eder.:)

öyleyse ben yokum.:queen: size iyi eğlenceler.

İyi akşamlar millet :rendeer:

Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişinizdir :cat:

bende yandaki ciğercideydim :cherry:
çok kalabalıktınız, fazla tanıyan da yok beni o yüzden gelmedim :)

Bak şimdi kırdın beni, tanışıyoruz ya, gelseydin süper olurdu :cat: bi dahaki sefere mutlaka aramızda görmek isteriz seni :bounce:

İyi akşamlar millet :rendeer:

Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişinizdir :cat:

Bak şimdi kırdın beni, tanışıyoruz ya, gelseydin süper olurdu :cat: bi dahaki sefere mutlaka aramızda görmek isteriz seni :bounce:

baylar da, bayanlar da çok şıktı, ortada motor falan da yoktu, düğün falan mı vardı merak ettim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar