[MT İstanbul]/ 24-Ekim-2010 / Karaburun ve durugöl gezisi

Bende saat 10 gibi Beylikdüzü Bauhaus'dan bi arkadaşı alıp devam edicem Karaburun'da görüşürüz

Arkadaşlar son dakika golü yemezsek bende aranızda olmayı planlıyorum.
katılan arkadaşlardan biri bana pm olarak numarasını iletirse buluşma yerine yetişemesemde yolda yakalarım sizi.

Gelemezsem şimdiden herkeze iyi eğlenceler.

Arkadaşlar son dakika golü yemezsek bende aranızda olmayı planlıyorum.
katılan arkadaşlardan biri bana pm olarak numarasını iletirse buluşma yerine yetişemesemde yolda yakalarım sizi.

Gelemezsem şimdiden herkeze iyi eğlenceler.
gönderdim numaramı şimdilik iyi geceler yarın sabah bütün arkadaşlarla görüşmek dileğiyle inş.

Hattat_Hasan bildirim mesajı için tşkler..bu hafta baya yoğundum siteye bugün girebildim. mesajını yeni görüyorum.muhtemelen şuan yollardasınız Allah yolunuzu açık etsin.resimleri büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

Süper bi geziydi karaburun mükemmeldi arkadaşlarda öyle ve tabiiki balık oda başka bi süperdi :) sık sık tekrarlarını bekliyorum artık :cat:

Arkadaşlar Karaburun gezisini düzenleyen ve gerçek grup bilinci ile, birlikte hareket etme anlayışına sahip gruptaki herkese teşekkürler. Nice gezilerde görüşmek üzere...

Bunlar bendeki fotolar:)

Kutsal buluşma mekanımız Beylikdüzü Bauhaus otoparkı

Kıyı Emniyetine ait Kayıkhane

Karaburun rıhtımdan birkaç kare...

Mıntıkanı temiz bırak! Balıkçı kulübesi:)

Palamut oradan çıkıyormuş. Tanesi 10 Lira:)

Dönüşte Kestanelik Köyünde kendimizi ödüllendirdik:)

resim yüklemeyi beceremedim:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

154xw.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 ----------

153rz.jpg
resim yüklemeyi beceremedim:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

154xw.jpg

Son düzenleme:
Abi sen demiştin heralde resim yüklemeyi beceremiyorum diye yanlış hatırlamıyosam :queen:

Abi sen demiştin heralde resim yüklemeyi beceremiyorum diye yanlış hatırlamıyosam :queen:

resim yüklemeyi beceremiyorum değil beceremedim dedim ama sorunu giderdim:) problem vardı nette ondan yükleyemedim resimlerin devamı gelicek:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

201gw.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

196qo.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------

195n.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------

191x.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

188x.jpg

187r.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

186k.jpg

arkadaşlar ben fotolarla uğraştım biraz ama 1 saatlik işi var daha :) ama gözlerim çok yoruldu rüzgarı çok yedik ya bugün ondan yorulmuştur açık kask kullandığım için kısmetse yarın vakit bulunca yüklerim topic açarım...

erdal abi sana zahmet fotoları biraz küçültüp yüklersen daha kolay açar bu şekilde baya bir uzun sürüyor, hepinize iyi geceler şimdiden ben kalktım yarın görüşmek üzre :)

185vg.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

çok iyi vakit geçirdim bütün arkadaşlara teşekkür ederim:)

Hattat Hasan kardeşimin girişimleriyle güzel bir gezi olmuş.:cat:

Fotoğrafda balık bol görünmekteydi. Balık yemeyi tercih etmemişsiniz!?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar