Benimde şimdi geldi aklıma yarın avrupa yakasına geçicem levent bp ye de dikkat edeyim bari neredeymiş sabah sıkıntı yaşamayayım :cherry:
oooo tamamdır artık yarın orayı bulmama gerek yok o zaman... o yoldan sürekli geçiyorum sadece dediğin sapağa girmemiştim artık pazar sabahı orayada girmiş olacaziyi oldu bu tarif teşekkürler :rendeer:
E-5 ten gelirken köprü yolundan yani levent sapağına girip düz devam ettiğinde karşına çıkıyor..
karşına çıkan ilk benzin istasyonu zaten selim abi ile gelirsiniz ...
Hasan kardeşim, sınav nasıl geçti?
selam Hasan,
Bende gelmeyi çok isterdim ama motor ayarlayamadım daha. Bu arada sınavın nasıl geçti ?
Hava çiseliyor inşallah yağış olmaz.
arkadaşlar liste bu şimdilikgüncel liste...
o kadar kişi vardı haftasonu gezi yapn gidelim falan diyen şimdi kimsenin sesi çıkmıyor nerdesin istanbul MT
1 :hattat_hasan
2olo34
3 :innovacı
4 :arjantinli69
5 :mavi prens
7 :kalyon86
8 :Akileos
9 :Korkut
9 :Norad
10:mustafa abi (siteden değil..)
11:Stubborn
12alyan+1
13:BerkToprak
14:altıncı
15:motorkafa
16:
güncel liste katılımcılar lütfen numarasını yollasın bana özelden...
buluşma yeri levent BP saat 10:00
geleceklerden COOLFEAR abi aradı işi sebebiyle gelemiyor ne yazıkki ama bugün gezmeye gitmiş karaburun tarafına doğru soğuk diyor ona göre sıkı giyinin gerçi yarın hava güzel bugün 14 c yarın 21 c gözüküyor hadi hayırlısı bakalım...
Normal şartlarda buluşmadan yarım saat sonra da hareket olur..Sanırım gene öyledir..
10:00 buluşma, 10:30 hareket..
saat 10 buluşuruz sonrasında gideriz abi herkez zamınında gelmeye çalışırsa güzel olur..Arkadaşlar son hava durumu nasıl.İnşallah iyidir.Buluşma saat 10 hareket saati kac olacak.
Arkadaşlar son dakika golü dedikleri bu olsa gerek. Yarın çalışıyoruz, maalesef aranızda olamiycam. Hepinize iyi eğlenceler.
benim de sabah kaçta yola çıkacağım netleşmedi,
bi şekil buluşuruz inşallah