Amatör Çaba ile Doğanın Mucizelerine Yakın Bakış

MkD

eski filmlerde bu karıncaları büyütüp insanların üzerine salıyorlardı ne gülüyordum ama şimdi bir baktımda hiç de fena korku filmi değilmiş :mrgreen:

Sanatçıya amatör denmesinin nedeni, sadece bu işi para karşılığı yapmıyor olması değil.

4455295090_7b80db99a7_m.jpg

Adamın mesleği bu değil, bunu merak / hobi olarak yapıyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla, bilimsel kaynaklarda yayınlanan bu tür çekimler laboratuar ortamında ve oldukça pahalı ekipmanlar ile gerçekleştiriliyor.

Elemanın kullandığı sistem kendi geliştirdiği şu düzenekten ibaret ve muhtemelen sadece birkaç bin dolara malolmuştur:

4057770635_fe16b68d01.jpg

Sanatçıya amatör denmesinin nedeni, sadece bu işi para karşılığı yapmıyor olması değil.

4455295090_7b80db99a7_m.jpg

Adamın mesleği bu değil, bunu merak / hobi olarak yapıyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla, bilimsel kaynaklarda yayınlanan bu tür çekimler laboratuar ortamında ve oldukça pahalı ekipmanlar ile gerçekleştiriliyor.

Elemanın kullandığı sistem kendi geliştirdiği şu düzenekten ibaret ve muhtemelen sadece birkaç bin dolara malolmuştur:

4057770635_fe16b68d01.jpg

aynı şeyi diyoruz.meslek demek para kazandığın uğraş demek . profesyonel kelimesi uzmanlık belirtmiyor yani. amatör kelimeside aptallık belirtmiyor:)

bakınız:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=meslek

profesyonel demek para karşılığı yapmak demek yani meslek demek

yuh artik o kadar da degil.:cherry:
Sevgi böcügüm benim.:p

Sevgi pıtırcığıyım ben evet..
Yoksa bu endam ile pötürcüğüyüm mü demeliyim :mrgreen:

Karınca olayına katılıyorum abi :)
Ama sinek öldürmekten çekinmem ..
Gece uykunun en güzel yerinde kulağının dibinden vızzzzzz...
Birde uykunu bölüp onu ara ....

Yok benim de henüz çözemediğim (araştırmalarım devam etmekte ama :) ) bir haşarat o sivri sinekler..
Namussuzlar çok da akıllı..Gece üstünde vızıldayıp sen aniden fırlayıp ışığı yakınca da siniyorlar bir yere..yatınca gene devam :)

Kışın geldiğine ve bu yaratıkların çoğunun özellikle de arıların uyumaya gittiklerine çok ama çok memnunum. :)

En son denememde yakından çekmek istediğim bir çekirge burnumu ısırmıştı, dikkatli ol :mrgreen:

odama giren bir çekirge pantolonlarımı bir güzel yemiş çekirgeyi buldum. iyi bir dövecektim sonra acıdım acıkmıştır diye:mrgreen:

olan benim kotlara oldu ya namussuz her birinden 2 lokma tadıp bırakmış:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar