samet10 uzun süre yatmasından motorun bu sıkıntı yaşanmış olabilir. Bence yüksek hızlara çıkmadan bir bakımdan geçmesinde fayda var. Belki görmediğiniz bir yerinde başka bir sorun vardır.
bu cumartesi biraz motoru açayım dedim 40ı geçmek için baya zorladım ve sonunda 80e kadar çıktım 4. viteste ama birden devir kaybetti daha da hızlansın diye gazı açtıkça hani dedim ya zorlanıyo gitmiyo diye aynı şekilde tıkandı yine hız düştü iyice.
bi baktırmak şart buna
ki bu cruiser motor. racing değil. hız beklememek lazım.
ayıptır söylemesi harley'in botu var bende gerçi fiyatı 170 lira birçok motosiklet botundan hatta piyasadaki botlardan bile ucuz ya neyse, ben hep bu botla kullanırdım ve bir kere spor ayakkabıyla kullanmak zorunda kaldım ve titreşimi o gün hissettim meğer botun bir diğer özelliği de yüksek tabanı sayesinde titreşimi yok etmesiymiş, arkadaşlara o botları önerebilirim, ayrıca 3.5 yıldır giyerim bir gün olsa ayağım üşümedi ankara'da ve karda kışda su dahi geçirmedi.
motora zarar verirsin öyle vurdurma yapma.Ayak marşını pek zorlamıyorum ben aküyle ilgili sorunum olduğunda..
Yapamıyorum çünkü...
Ya birine ittirip yada yokuş aşşa sürüp vurduruyorum...