motorun son hizini soruyorlar ben zurichde deneme yaptim 275 kadar ciktim harika bir makine daglar ondan sorulur bir kullanan motordan anliyorsa bir daha birakamz![]()

Yaklaşık iki haftadır bu motosikleti inceliyorum.
Hatta kanlı canlı Kızıltoprak mağazasında üzerine oturacak kadar da ileri gittim
Hakkında yaptığım Youtube video incelemeleri , review , yurtdışı forum sitelerinde de "extraordinary machine" lakabı verilmiş durumda.
Fiyat açısından da , ne hikmettir bilinmez muadillerinden ucuz...
Üç yıl içerisinden ne yapıp edip. Gerekli eğitimini alarak bu motora geçeceğim...

Forumda versys kullanıcısı hiç yok galiba ? Herhalde üzerindeki o itici tasarım felaketi fardan![]()
2 yillik bir versys kullanicisi olarak motorun son hizi 215 dir.85 kiloyum ardci olmadan 3/1 depoyla 215 i gordum.son derece kaliteli viraj kabiliyeti yuksek torku yuksek bir motordur.kullanimi cok zevkli bir alettir.ayrica mekanik kaliteside yuksektir.2 yillik kullanim boyunca hic bir arizayla karsilasmadim.kisisel kanaatim tel cantli bir versiyonu olsaydi 4-4 luk bir motor olucagini dusunuyorum.ofroad ozelligi nispeten dusuk.ama sunu soylim bu motorla dunyayi dolasabilirsiniz.kutuplar ve col haric..
son hız 215 mi? yok artık:queen::queen::queen:
ben de versys kullanıyorum ama 180-185 arasına takıldım kaldım.
versysle normal şartlarda 215 e çıkmak için bitmeyen bir yokuş olmalı yerini söyler misin.